Окупанти зайшли до Торецька, ситуація загрозлива; командування ОТУ не ухвалює необхідних рішень, - Бутусов

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російські окупаційні війська зайшли до Торецька на Донеччині та продовжують просування.

Про це у Facebook повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Загрозлива обстановка у Торецьку. Ворог зайшов у місто та зачепився за околицю, продовжує повільно, але постійно просування малими штурмовими групами. Їх бʼють, знищують, але у росіян резерви, і вони мають тактичну ініціативу, тож можуть концентрувати свої сили на окремих важливих ділянках і створювати там значну перевагу.

Кілька наших підрозділів 32-ї механізованої бригади глибоко охоплені з флангів, мають значні втрати. Ворог атакує з кількох напрямків. Росіяни також зазнаЮть великих втрат, але у них більше поповнень, плюс велика кількість дронів та артилерії. Наші воїни тримають позиції навіть у такій важкій обстановці, але потрібні рішення командування", - йдеться в повідомленні.

За словами Бутусова, командування ОТУ (полковник Ледовой) не ухвалює необхідних рішень і не бере на себе відповідальність.

"Нема ні наказу на відхід, ні посилення резервами флангів. До чого це призведе? Або до повної втрати боєздатності, або до оточення, наслідок буде один - повна втрата позицій у Торецьку.

Ворога можливо зупинити - але для цього потрібно, щоб припинилась брехня у доповідях. Зупинити ворога - значить організувати оборону на надійному рубежі, з відкритими шляхами логістики. Інакше місто не втримати, це розуміють усі командири. Якщо подивитись на карту Deep state, та на карту, яку склав Цензор.НЕТ, очевидний загрозливий розвиток подій. Так само все це розуміє та бачить ворог", - додав журналіст.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

19:45
Google перестав створювати облікові записи з російським номером телефону
18:15
Польські спецслужби запобігли спільній диверсійній операції Росії та Білорусі
17:05
СБУ повідомила про нову підозру очільнику Бучанського ТЦК, якого викрили на схемах для ухилянтів
16:18
Забруднення річок Сейм та Десни сталося через знищення рашистами очисних споруд
15:21
СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який палив об’єкти Укрзалізниці на Полтавщині
14:23
Інспектор Львівської митниці організував схему виїзду ухилянтів за кордон
13:15
СБУ затримала агента-рашиста, який розставляв «відеопастки» для коригування ударів по Києву
11:11
Після атаки "Шахедів" "Укрзалізниця" змінила маршрути потягів на Київщині
10:01
Генштаб ЗСУ оновив дані про втрати рашистів та ситуацію на фронтах
09:22
Журналісти BBC понад 1500 разів порушували редакційні принципи при висвітлення війни в Ізраїлі

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]