Олександр Устінов ображає військових і веде підривну діяльність – журналіст-розслідувач Кошельник звернувся до СБУ

|
Версия для печатиВерсия для печати

В соціальних мережах активно обговорюється скандал, пов’язаний з блогером-аферистом Олександром Устіновим, якого українці звинувачують в колабораціонізмі та антиукраїнській пропаганді. В коментарях люди пишуть, що Устінов систематично принижує та ображає українських військових, публікуючи коментарі, які дискредитують Збройні сили України (ЗСУ).

Про це повідомляє видання Інформатор.

«Персона веде бізнес в Україні і сміє писати таке тим, хто цю країну захищає ціною життя та здоров’я», – так обурюються українці в соцмережах.

Також відомо, що Устинов має накручені сторінки в Instagram, де пише про 2,5 млн підписників, а під постами лише 5 лайків. Люди звинувачують у шахрайстві, сепаратизмі, обмані людей на гроші і хамстві військовим.

Крім того, з’явилися відомості про те, що на початку повномасштабної війни в селі Нива Трудова (Дніпропетровської області) його мати, вчитель біології, ставила позначки на будинках українців і передавала координати Росії. До речі, її затримали, але пізніше відпустили, що викликає обурення у людей. Також багато хто дивується, чому аферист Устінов досі не покараний за заклики до капітуляції в своїх соцмережах, а ще умудряється вести бізнес з російськими артистами.

Не залишився осторонь скандалу журналіст-розслідувач Денис Кошельник, який написав до СБУ з проханням звернути увагу на Олександра Устінова, який, на його думку, веде підривну діяльність в соціальних мережах, і додав скріншоти своїх читачів. Якщо звинувачення підтвердяться, блогеру і його матері загрожує суворе покарання за статтею про державну зраду і колабораціонізм.


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]