ОВА: ситуація в регіонах України станом на 8.00 23 липня

|
Версия для печатиВерсия для печати

російські війська упродовж минулої доби, 22 липня, здійснили масовані обстріли десяти регіонів України.

Про це йдеться у зведеній інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 23 липня.

Так, сьогодні зранку росіяни обстріляли інфраструктурний об’єкт у Кіровоградській області. Працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи. Є постраждалі, детальна інформація уточнюється. Також зранку внаслідок влучання крилатої ракети зруйновано об’єкт залізничної інфраструктури. Інформація щодо постраждалих осіб з’ясовується.

Запоріжжя вчора ввечері ворог обстріляв із "Градів". росіяни випустили близько 20 ракет, вони впали у Дніпро поблизу селищ Малокатеринівка і Канівське.

У Сумській області минулої доби агресор здійснив артилерійський обстріл Шалигинської громади, зафіксовано 5 “прильотів”. Також ввечері війська рф з мінометів обстріляли Краснопільську громаду. Жертв і руйнувань немає. Вночі Миропільську та Білопільську громаду росіяни обстрілювали із мінометів та ствольної артилерії. За попередніми даними, жертв та руйнувань немає.

У Чернігівській області вночі російські війська здійснили шість обстрілів із мінометів, кулеметів, реактивних систем залпового вогню, артилерії, обстрілювали території біля населених пунктів Чернігівського та Новгород-Сіверського районів. Жертв і руйнувань немає.

У Дніпропетровській області ворог знову обстріляв Нікопольський та Криворізький райони. У Червоногригорівській громаді жертв і руйнувань немає. У Широківській та Зеленодольській громадах пошкоджені електромережі та газогін.

Зранку росіяни обстріляли один із районів Харкова, на місці працюють рятувальники і медики. За попередніми даними, одна людина постраждала. Ворог також вів обстріли Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського, Харківського районів Харківської області. Горіли приватні будинки та господарські споруди. У Золочівській громаді чотири людини постраждали, одна людина загинула.

У Луганській області загарбники вели штурмові дії у напрямку Верхньокам’янського та Сіверська, але українські захисники їх успішно відбили. Ворог використовував авіацію, здійснив дві артилерійські атаки і чотири спроби мінометного обстрілу.

У Донецькій області війська рф застосовували артилерію, міномети, ЗРК "С-300", РСЗВ "Град", обстріляли Авдіївку, Соледар, Бахмут, Слов'янськ, Курдюмівку, Отрадне, Ласточкіне, Північне. За добу дев'ятеро людей поранені. Вранці ворог обстріляв у Краматорському районі інфраструктуру залізниці. Крім того, через обстріл Торецька пошкоджені житлові будинки та загинула людина. Евакуація населення Донеччини триває.

Сьогодні зранку ворог завдав удару по Миколаєву шістьма ракетами С-300. Стались займання на території складського приміщення і сухої трави на відкритій території. Інші влучання були по околицях міста. За попередніми даними, без жертв і постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

У Баштанському районі Миколаївської області тривають ворожі обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської і Широківської громад. Влучання були за межами населених пунктів.

У Херсоні лунали вибухи. Також вибухи та обстріли зафіксовані у Бериславському і Каховському районах. Бойові дії тривають біля села Давидів Брід, низки населених пунктів Калинівської та Нововоронцовської тергромад.

Відносно спокійно ніч минула в усіх інших регіонах України.

«Аргумент»


На цю тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

18:03
Автівки на потреби армії: який транспорт можуть забрати
16:24
Голову райсуду на Дніпропетровщині взяли на хабарі
16:15
Антитютюнові активісти заплуталися у власній бухгалтерії і не хочуть звітувати за отримані гранти
14:18
ПЦУ спростувала міф про те, що жінкам неможна перебувати у церква в брюках і з непокритою головою
12:59
Щільність застосування дронів на бахмутському напрямку небачена раніше — військовий
10:55
Шабунін: Офіс Генпрокурора закрив понад 1,2 тис. проваджень щодо бізнесу, проте лише 2 з них належать БЕБ, яке "стриже" підприємців
09:02
Офіс генпрокурора після аудиту закрив кожну п'яту справу проти бізнесу, найбільше "туфти" плодить ДБР "імені Татарова"
08:27
Українські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 25 квітня
20:00
У четвер дощитиме на Правобережжі, на півдні та на сході до +26°С

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]