ОВА: ситуація в регіонах станом на 8.00 19 травня

|
Версия для печатиВерсия для печати

Сумська, Харківська, Дніпропетровська, Херсонська, Миколаївська області продовжують зазнавати обстрілів, у Луганській та Донецькій областях вогонь не припиняється, Луганщина залишилася без світла, в Авдіївці пошкоджено залізничну інфраструктуру.

Про це свидчыть оперативна інформація голів обласних адміністрацій станом на 8-му ранку 19 травня.

Дніпропетровщина: кілька разів обстріляли з градів та ураганів Зеленодольську громаду. Більше 10 будинків зруйновано. Люди не постраждали. Детальна інформація щодо наслідків з’ясовується.

Сумщина: з вечора тривали масовані обстріли прикордонних територій по всім районам області. Ворог гатив з артилерії, мінометів та стрілецької зброї. Щодо потерпілих інформація уточнюється.

Харківщина: були нічні обстріли, за попередніми даними постраждалих немає. Внаслідок обстрілу є поранена людина у Лозівському районі. Протягом доби окупанти обстріляли Циркуни, Прудянку, Вільхуватку – попередньо троє постраждали. 

Луганщина: постійні артобстріли. Найбільші пошкодження у Сєвєродонецьку та Попаснянській громаді. У Сєвєродонецьку пошкоджено щонайменше вісім будинків. Загинули четверо осіб, поранені – троє. Деталі з’ясовуються.

Пошкоджено останню підстанцію. Уся область без світла.

Донеччина: інтенсивність обстрілів не зменшується. За добу – 10 загиблих та 7 поранених.

Без газу залишилося с. Нью-Йорк.

Пошкоджена залізнична інфраструктура у Авдіївці.

У Костянтинівці зруйнована школа, будівельний ліцей та дитячо-юнацька спортшкола.

Продовжується евакуація цивільного населення.

Миколаївщина: вдень були обстріли у Широківській громаді. Пошкоджено 7 житлових будинків, один зруйновано. Інформації про постраждалих немає, інформація уточнюється.

Вдень і вночі були обстріли в Березнегуватській громаді. За попередніми даними пошкоджених будинків і потерпілих немає.

В обласному центрі відносно спокійно.

Також уночі були обстріли у Інгульській громаді. Пошкоджені 12 житлових будинків. Потерпілих попередньо немає.

Херсонщина: в результаті обстрілів пошкоджені будинки в Чорнобаївці, в одному трапилася пожежа. Під час обстрілу загинув  співробітник аеропорту.

Критична ситуація у селах, які межують з сусідніми регіонами. Повідомляють про зруйновані будинки, заміновані дороги, мости і поля.

Окупанти заблокували в’їзд та виїзд з Херсонщини та обстрілюють евакуаційні колони.

Стабільно критична ситуація в окупованих селах Великоолександрівської, Високопільської, Станіславської, Нововоронцовської та Калинівської ТГ. У багатьох селах цих громад два місяці немає світла та води.

Відносно спокійно ніч минула у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

На фото: російський окупант готовий для повернення у московію

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]