Підвищення рівня води в Дніпрі не перевищує аварійних значень і пов’язано з інтенсивною роботою ГЕС - КМДА

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Підвищення рівня води у річці Дніпро в межах Києва не перевищує аварійних значень. Про це повідомив директор Департаменту муніципальної безпеки Роман Ткачук. За його словами, наразі рівень води у Дніпрі піднявся приблизно на 1 метр.

Роман Ткачук пояснив, що підняття рівня води пов'язано з особливостями роботи Київської та Канівської ГЕС, які працюють в інтенсивному режимі для підтримання об’єднаної енергетичної системи України. Міські служби контролюють ситуацію. За інформацією фахівців, рівень води стабілізується протягом тижня.

Як інформують у ПрАТ «Укргідроенерго», ГЕС і ГАЕС працюють у штатному режимі – компанія продовжує забезпечувати покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, а також мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України.

Нагадаємо, що внаслідок пошкодження інфраструктури російськими обстрілами зросло навантаження на енергосистему України. Тож в КМДА закликають мешканців міста мінімізувати споживання електроенергії, щоб допомогти пройти критичні навантаження наших електромереж. Просять зменшити використання потужних електроприладів, особливо у вечірні пікові години навантажень (з 17:00 до 22:00).

«Аргумент»

«Аргумент»

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]