Письменник Акунін: Революція у росії неминуча

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російський опозиційний письменник Боріс Акунін, який емігрував у Францію у 2014 році, переконаний, що у Росії точно буде революція. Про це він заявив під час зустрічі з прихильниками на 22 Літературному фестивалі у Берліні.

Про це повідомляє російська служба DW.

"Так, революційних настроїв у Росії зараз немає, - каже Акунін. - Але революція неминуча. Питання тільки в тому, коли вона відбудеться і скільки доль до цього буде покалічено".

Він вважає, що з 24 лютого не лише українці, але й усі інші люди, навіть ті, які живуть далеко від війни, повинні жити по-іншому. 

"У російському суспільстві стався колосальний розкол. Є люди, і їх багато, що на боці путінської держави. Є люди, яких також багато, і вони виступають проти. І я, звісно, з ними", - зазначає Акунін. 

Він переконаний, що лише з допомогою революції можна позбавитися від путінського режиму, який сьогодні у Росії. Та він вважає, що санкції цьому ніяк не допоможуть, додаючи, що західні політики нібито повинні стати друзями для російського народу, а ворогами - лише для чинної влади. 

"Захід має не ізолюватися від росіян, а ізолювати їх від Путіна", - вважає Акунін. 

Російський опозиціонер пропустив, що основна мета санкцій Заходу - не нашкодити росіянам, а фінансово знекровити саме кремлівський режим, аби той не міг вкладати свої гроші у війну проти України, де гинуть мирні мешканці, серед яких жінки, діти, люди похилого віку.

До того ж останнє опитування "Левада Центру" показало, що значна частина росіян хочуть, аби бойові дії продовжилися. Таких 48% громадян, тоді як решта 44% виступають за відновлення перемовин між Києвом та Москвою.

Нагадаємо, 8 вересня Рада муніципального округу Смолинінське у Санкт-Петербурзі запропонувала Держдумі звинуватити Владіміра Путіна у державній зраді для усунення його з посади. Після цього вимогу до президента піти у відставку підписали депутати ще із 18 муніципальних округів міста.

Фото: © 24smi.org

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]