Побита у Києві заброньованим інспектором благоустрою жінка госпіталізована до лікарні

|
Версия для печатиВерсия для печати

19 липня в Києві інспектор благоустрою міста Києва Ярослав Рожковський побив матір двох військовослужбовців.

Між чиновником і потерпілою виникла словесна перепалка, під час якої Рожковський похизувався своїм бронюванням і сказав, жінці, нехай замість нього воюють її сини. Після перепалки, яка супроводжувалась нецензурною лайкою в сторону жінки похилого віку, чиновник кілька разів вдарив її рукою та ногами.

Зараз жінка знаходиться у відділенні нейрохірургії Київської міської клінічної лікарні №12 зі струсом мозку. Вирішується питання щодо подальшого лікування.

Волонтерські і патріотичні організації готують звернення до президента України із закликом зупинити свавілля чиновників, заброньованих від мобілізації. Адже сам інспектор Рожковський, зрозумівши, що накоїв, намагається вийти сухим із води – через погрози і спроби підкупу, та звертається по допомогу до своїх покровителів.

По даному факту спричинення тілесних ушкоджень Шевченківським управлінням поліції 20.07.2024 відкрито кримінальне провадження.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

08:18
Хантер Байден визнав себе винним у ухиленні від сплати податків
20:10
6 вересня в Україні очікується мінлива хмарність, температура повітря до +28°
19:22
До Європи дістався новий інвазивний вид бджіл. Вони прилетіли з Індії
18:01
Кількість громадян, які загинули унаслідок удару РФ по Полтаві, збільшилася до 55.
17:02
Миколаївська філія Адміністрації морпортів під керівництвом ексрегіонала переплатила за автівку з панорамним дахом
16:39
Нова енергія Зеленського: звинувачену за розкрадання в мінюсті призначили міністром юстиції
16:09
У США заарештували колишню співробітницю уряду Нью-Йорка за шпигунство на користь Китаю її видала Ферарі та елітна нерухомість
15:36
Швейцарія продовжить S-статус для українських біженців до березня 2026 року
14:14
Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА наживався на сиренах
13:18
Колишній посадовець Міноборони України завдав державі 1,1 млрд гривень збитків

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]