Покидька Тищенка таки виключили з партії «Слуга народу» через поїздку в Тайланд

|
Версия для печатиВерсия для печати

Депутата «Слуги народу» Миколу Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції «Слуга Народу» та виключили з партії після того, як він відправився у Тайланд буцімто на зустріч з українцями. Про це повідомила речниця партії Юлія Палійчук.

Про те, що Микола Тищенко поїхав до Тайланду стало відомо після заяви пресслужби посольства України у Таїланді про  заплановану зустріч депутата у Бангкоці з українською громадою, яка має відбутись у п'ятницю, 27 січня, в готелі "Novotel" у столиці Таїланду Бангкоці.

Депутат буцімто планує обговорити із українцями «питання покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд».

Водночас, згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 23 січня народні депутати та інші чиновники можуть покидати територію України під час воєнного стану виключно у службові відрядження.

На анонсовану зустріч згодом відреагував голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, який відразу анонсував звільнення Тищенка з посади заступника.

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни. Тому готуємо ряд кадрових рішень — звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу», - написав Арахамія.

Він додав, що для цього буде скликане термінове засідання фракції, а також він особисто звернеться до голови партії Олени Шуляк проханням виключити Тищенка  з партії «Слуга Народу».

«Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що.», - додав Арахамія.

"Керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії «Слуга народу», ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з партії", - повідомила згодом голова партії Олена Шуляк.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]