Президент Грузії: «Я не визнаю ці вибори»

|
Версия для печатиВерсия для печати

«Новою формою гібридної війни, випробуваною на грузинському народі», — назвав президент Грузії минулі парламентські вибори. Саломе Зурабішвілі називає результати виборів тотально сфальсифікованими.

«Це була тотальна фальсифікація і конфіскація ваших голосів. Використовувалися всі методи, які ми бачили в різних країнах. Крім того, використовувалися сьогоднішні технології обмеження фальсифікації. Никогда такого не було. Ми стали свідками і жертвами російської спецоперації, гібрідної війни, яка вела проти нашого народу, проти нашої країни», – заявила Саломе Зурабішвілі.

Президент називає пройшло голосування «російськими виборами» і звинувачує владу в позбавленні громадян прав, забезпечених Конституцією:

«У нас отобрали інститут виборів, тому що після цих виборів дуже складно представити, якими будуть вибори в майбутньому, якщо що-то не зміниться. Они отобрали наше конституційне право на вибір».

Президент підтвердила, що не визнає результатів, представлених громадськосьті Центральної виборчою комісією:

«Я не визнаю ці вибори. Ці вибори не можуть бути визнані. Це те ж саме, що визнання входження сюди Росії, підкорення Грузії Росії. Я приїхала в країну не для цього. Наші предки не для цього жили, і ми цього не приймемо. Нікто не може відняти у Грузії європейське майбутнє».

«Ми повинні встати разом і подати заявку, що не визнаємо ці вибори, не терпимо Росію і її вторгнення в Грузію в такій формі. Ми будемо стояти разом. Вони зі мною та я з ними. Я хотіла б покликати вас усіх на (площу) Руставелі завтра, о 19:00, щоб ми могли разом сказати, повідомити всьому світу, що ми не визнаємо ці вибори, ми захищаємо конституційне право», - заявила Саломе Зурабішвілі.

За попередніми результатами ЦВК, правляча «Грузинська мрія - Демократична Грузія» (проект ФСБ РФ і агента цієї спецслужби Бедзіни Іванішвілі - А.)) отримала на парламентських виборах 53,92% (1 118 836 голосів), а бар'єр у 5% подолали наступні опозиційні сили: «Коаліція за зміни» (Гварамія, Мелія, «Гірчі»)», «Дроа» - 11,037% (229 006 голосів); «Едність – Национальний рух» - 10,164% (210 895 голосів; «Сильная Грузія» - 8,814% (182 891 голосів); «Гахарія за Грузію» - 7,771% ( 161 250 голосів).

Вгорі: Саломе Зурабішвілі. Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]