Пригожин: Російська армія відступає. Міноборони дурить путіна. Україна та НАТО не збиралися нападати на росію (ВІДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Засновник ПВК Вагнера Євген Пригожин у новому відео, яке розповсюдила його прес-служба, заявив, що російські війська відступають на Запорізькому та Херсонському напрямках.

"ЗСУ продавлюють російську армію, ми вмиваємося кров'ю, резерви ніхто не дає, управління ніякого немає", - заявив він. При цьому Міноборони та Генштаб, вважає Пригожин, «все ще сподіваються, що можуть виграти цю війну».

"Але, оскільки відсутнє управління, відсутні військові успіхи, керівництво Міноборони ретельно обманює президента", - заявив він. Саме тому, вважає Пригожин, «ми цілими днями слухаємо про 60 знищених „леопардів“, про три тисячі знищених солдатів супротивника», що є «повною тотальною нісенітницею».

Прес-служба Пригожина опублікувала лише першу частину запису (її називають інтерв'ю). Тривалість запису – 30 хвилин. Майже весь цей час Пригожин критикує керівництво Міноборони РФ та особисто його голову Сергія Шойгу.

Зокрема, засновник ПВК Вагнера заявив, що до 24 лютого 2022 року ситуація на Донбасі не відрізнялася від того, що відбувалося там із 2014-го. За словами Пригожина, російські та українські військові обмінювалися на Донбасі ударами. Але з боку України не було «шаленої агресії», і Україна не збиралася разом з НАТО нападати на Росію. Міноборони, говорячи про український наступ, що готується, обманювало і громадськість, і президента Росії, стверджує Пригожин.

"Бездарно спланована операція" - так охарактеризував Пригожин початок повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну. «Кучка недоумків чомусь вирішила, що вони настільки хитрощі, що ніхто не зрозуміє, чим вони займаються під час навчань, і ніхто не зупинить їх, коли вони підуть до Києва», — сказав Пригожин. Російські війська, за його словами, «ніхто б і не зупинив», якби «дегенерати не збудували довжелезні колони», не дали б мало боєприпасів та «не відправили голих та босих солдатів».

У перші дні війни, за словами Пригожина, були скоєні й інші критичні помилки — Шойгу «занапастив тисячі людей — найбоєздатнішу частину армії». А до середини березня, заявив засновник ПВК Вагнера, міністр оборони РФ вже був «старим дідком», який думав лише про те, як йому вийти з цієї ситуації. Вже тоді, вважає Пригожин, його треба було віддати під суд за втрату десятків тисяч життів пацанів.

За словами Пригожина, війна була потрібна лише для того, щоб купка тварюк просто поторжествувала і попіарилася. Указ про присвоєння міністру оборони звання маршала та другої зірки Героя Росії вже, за його словами, було підготовлено. "Все для того, щоб одна людина, психічно хвора, коли ляже в труну, щоб на подушці принесли цю зірку", - сказав він.

Крім того, заявив Пригожин, війна потрібна була олігархам — тому клану, який зараз фактично керує Росією. Ці люди, за його словами, не думають ні про кого, окрім себе. На думку засновника ПВК Вагнера, олігархи хотіли зробити президентом України Віктора Медведчука, який спеціально спеціально повернувся до Києва. На зайнятих російськими військами територіях поділяють активи, заявив Пригожин. "Наша священна війна з тими, хто ображає російський народ, перетворилася на рекет, перетворилася на крисятництво", - додав він.

Говорячи про поточне становище на лінії фронту, Пригожин підкреслив, що продовжуються «глибокі обмани» з боку керівництва Міноборони, а правда розкриється лише в той момент, коли «зборище цих мразей, розуміючи, що вони просрали колосальний шмат території, зберуться і скажуть, що вони перегрупувалися на вигідніші позиції» — як, за словами Пригожина, вже було в Херсоні та Лимані, звідки пішли російські війська. При цьому, наголосив він, російські солдати продовжують гинути та отримувати тяжкі поранення. "Час стрімко схлопується", - сказав Пригожин.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У четвер в Україні сухо, заморозки в Карпатах і на Київщині
19:01
"Укренерго" обмежило поставки електроенергії для бізнесу по всій Україні з 18:00, на черзі населення
18:05
Сатира для бидла: про "естрадний гумор" в нашій спливаючій кров’ю країні
17:48
Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заблокованих активів рф
16:07
Зерновий барон Олег Кіпер: як один чиновник взяв під ручний контроль 85% агроекспорту України і казково багатіє під час війни
15:32
Рада затвердила добровільну мобілізацію ув'язнених і визначила, кому не можна
14:10
Великдень та Різдво улюблені свята українців, День перемоги важливий для 11% (ОПИТУВАННЯ)
14:08
Топ-5 советов по подготовке к экзамену IELTS
12:03
Віросповідання не є законною підставою для неявки до РТЦК – суд
11:07
«Світ проспав відродження нацизму 24 лютого 2022 року»: звернення Президента України в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]