"Прогрес був повільним, але він триває": росія поступово захоплює Луганщину - британська розвідка

|
Версия для печатиВерсия для печати

В ході запеклих боїв на сході України, російським військам повільно, але все ж таки вдається захоплювати українські території. Окупація Лиману, ймовірно, сприятиме оперативними зусиллям військового керівництва РФ щодо оточення українських сил у Сєвєродонецьку.

Про це йдеться у новому звіті Міністерства оборони Великої Британії.

Британська розвідка припускає, що найбільш ефективними на луганському напрямку є частини Південної групи військ Росії за підтримки Центральної групи військ, які наступають з півночі.

"Прогрес був повільним, але він триває", - йдеться у зведенні.

Росії все ж таки вдається досягти певних успіхів на Луганщині, що правда завдяки концентрації значної кількості сил на відносно невеликій території. Це є певним ризиком для російського командування, адже інші, вже окуповані території України, лишаються менш захищеними.

Як і раніше, ключовим завданням, на даному етапі є повна окупація території Донецької та Луганської областей. І для цього, крім захоплення Сєверодонецька, наступними значними цілями росіян буде місто Краматорськ та траса М04 Дніпро-Донецьк.

 

Наразі, російські загарбники захопили вже третину Сєвєродонецька.

На фото: вбитий російський окупант

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]