путін нарешті звернувся до росіян, ніс маячню

|
Версия для печатиВерсия для печати

Речник Кремля обіцяв, що звернення путіна "визначить долю росії".

Президент РФ Владімір Путін увечері 26 червня звернувся до нації. Речник Кремля Дмітрій Пєсков, анонсуючи виступ, обіцяв, що «заяви президента без перебільшення визначать долю Росії», однак сенсації не вийшло. 

П’ятихвилинна промова російського диктатора очікувано, була присвячена організованому засновником ПВК Вагнера Євгєнієм Прігожиним заколоту. Путін практично не сказав нічого нового, а лише озвучив учорашню новину про те, що він готовий дозволити членам ПВК Вагнера воювати далі, або залишити країну.

У ході звернення Путін заявив, що найманців ЧВК спробували «використати втемну». Він запропонував бійцям Вагнера підписати контракт із Міноборони РФ чи іншими силовими органами, повернутися до рідних чи піти до Білорусі.

«Хто хоче – зможе піти і до Білорусії. Ця обіцянка буде виконана. Повторю, вибір за кожним із вас, але впевнений, це буде вибір воїнів Росії, які усвідомили свою трагічну помилку», — наголосив Путін.

Під час звернення президент РФ не називав імен, зокрема і Євгєния Прігожина, однак заявив, що організатори заколоту зрадили свою країну, народ та «тих, кого втягнули у злочин».

Окремо у зверненні Путін згадав льотчиків міноборони, які атакували заколотників з повітря і загинули внаслідок збиття гелікоптерів та літаків силами ПВК Вагнера.

«Мужність, самопожертва полеглих героїв-льотчиків уберегли Росію від трагічних руйнівних наслідків», — сказав він.

За даними російських  так званих воєнкорів, під час невдалої спроби державного перевороту найманці групи Вагнера збили сім російських літаків і вбили 13 льотчиків.

Після трансляції записаного заздалегідь звернення Дмітрій Пєсков повідомив, що Путін проводить нараду за участю керівників силових відомств.

Вгорі: скріншот з відео

«Аргумент»



Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]