Росіяни заволали, що українці наступають ще в одному районі Бєлгородської області

|
Версия для печатиВерсия для печати

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков уранці 12 серпня оголосив про початок евакуації населення прикордонного Красноярузького району.

Про це Гладков заявив у відеозверненні в соцмережах, повідомляє російська служба ВВС.

"У нас тривожний ранок. Активність ворога на кордоні Красноярузького району... Починаємо переміщення мешканців Красноярузького району в більш безпечні місця" - сказав Гладков.

За словами Гладкова, "транспорт у цей район уже відправлено".

Водночас у забороненій в Україні соцмережі "Вконтакте" Гладков заявив, що ЗСУ 40 разів за добу обстріляли населені пункти Бєлгородської області, а також про 42 атаки БПЛА. Він стверджує, що сім мирних жителів дістали поранення.

Російська служба ВВС звертає увагу, що про атаку одного українського підрозділу на прикордонне село Колотилівка в Красноярузькому районі російські військові блогери повідомляли ще в неділю.

Красноярузький район розташований на північному заході Бєлгородської області, від райцентру, Красної Яруги, до Суджі в Курській області, куди 6 серпня увійшли українські частини, - приблизно 45 км.

Українська влада офіційно не коментує спецоперацію на території Росії.

Нагадаємо: 6 серпня росіяни повідомили про спроби України прорватися на територію Курської області. 7 серпня російські пропагандисти і так звані "воєнкори" стверджували, що українські сили закріпилися в прикордонній зоні. А правитель Росії Володимир Путін назвав ситуацію "провокацією".

8 серпня російське міноборони підтвердило просування українських військових у двох районах Курської області РФ і заявило, що перекинуло до кордону резерви й обстрілює ЗСУ з авіації.

Міністерство оборони РФ вранці 9 серпня випустило заяву про обстановку в Курській області, де визнало, що українські сили на околицях Суджі. 

10 серпня президент України Володимир Зеленський заявив, що заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, зокрема, щодо витискання війни на територію агресора.

Вгорі: Красноярузький район РФ на карті Google

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

18:54
Фестиваль кривосуддя: суддя Підпалий заборонив називати зрадника Портнова зрадником
17:18
Пʼяний проросійський персонаж Євген Червоненко тікав від поліції, а потім погрожував патрульним
16:52
Знову Печерський суд та проросійські персонажі проти українських блогерів
15:27
Центральною фігурою у поширенні церковного мілітаризму в РФ для легітимізації агресії Кремля є Гундяєв
15:11
Всі правоохоронці раптово проснулись і стали розслідувати побиття ветерана бандитом аж за трьома статтями
14:07
Рашистський генерал Сергій Кобилаш, який командував ракетним ударом по Охматдиту, отримав підозру
13:39
У Смілі кримінальний авторитет бив та знущався з ветерана ЗСУ на очах у поліції
12:40
СБУ затримала експосадовця Куп’янської міськради та агітаторку з Херсона, які працювали на рашистів
11:24
Майже 30 відсотків всіх «російських» компаній ЄС базуються в Чехії
10:05
Обхідні схеми для переказів у понад 150 тис.грн можуть бути небезпечні

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]