СБУ нарешті затримала президента "Мотор Січ" - покидька Богуслаєва (ФОТО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

СБУ затримала почесного президента компанії "Мотор Січ", екснардепа В'ячеслава Богуслаєва.

Про це повідомила УП.

Богуслаєва затримали у суботу, його привезли до Києва.

За даними джерела, його підозрюють у колабораціонізмі й пособництві державі-агресору.

Довідка: Богуслаєву 83 роки, він був депутатом 5, 6, 7 і 8 скликань Верховної Ради. У 5-7 скликаннях був членом фракції Партії регіонів, у 8 – групи "Воля народу". На парламентських виборах 2019 року на окрузі в Запоріжжі програв кандидату від "Слуги народу".

Ще у 2017 році СБУ підозрює нардепа Богуслаєва в незаконному продажі 56% акцій ПАТ Мотор Січ. Але нічого не робить для арешту покидька і очевидного державного зрадника. Голова СБУ на той момент - пристосуванець і такий же покидьок Василь Грицак.

Пізніше почесного президента компанії "Мотор Січ", екснардепа В'ячеслава Богуслаєва підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Служба безпеки України підтвердила затримання президента АТ "Мотор Січ" та начальника Департаменту зовнішньо-економічної діяльності цього підприємства: їм оголошено підозру в колаборації та пособництві державі агресору.

За матеріалами слідства, ці посадовці діяли у змові з наближеними до Кремля представниками російської корпорації "Ростех", яка є одним із головних виробників озброєнь для збройних сил Росії.

Зловмисники налагодили транснаціональні канали незаконного постачання оптових партій українських авіадвигунів до країни-агресора.

Отриману продукцію окупанти використовували для виробництва та ремонту російських ударних вертольотів типу:

- Мі-8АМТШ-ВН "Сапсан";

- КА-52 "Алігатор";

- Мі-28Н "Нічний мисливець".

Встановлено, що відповідні зразки армійської авіації загарбники масово застосовували для повномасштабного вторгнення в Україну.

Це підтверджено численними фактами знищення цих ворожих бойових вертольотів нашими захисниками, зазначає СБУ.

Для обходу встановлених обмежень на торгівлю з РФ організатори схеми використовували підконтрольні комерційні структури у трьох країнах Близького Сходу, Європи і Східної Азії. Саме ці компанії відправляли "замовлення" українському виробнику нібито для потреб зарубіжної сторони.

Проте після одержання військової продукції "посередники" переправляли її до Росії. Також ворог використовував своїх іноземних спільників для ремонту та обслуговування власної авіатехніки з використанням українських запчастин.

Зазначається, що в ході розслідування співробітники Служби безпеки встановили всіх організаторів оборудок, задокументували їх злочинні дії та проводять комплексні заходи для притягнення винних до відповідальності.

Про державного зрадника Богуслаєва можна дізнатися з таких публікацій:

На фото угорі: екснардеп від забороненої нині проросійської Партії регіонів В'ячеслав Богуслаєв непогано проводив час у Москві, де в нього було багато друзів і бізнеспартнерів. Так, тоді ще 74-річного політика застукали у компанії молодої дівчини. Момент зняв московський канал "У клубі ТБ". Богуслаєв обіймав молоду особу, а рука дівчини лежала на інтимному місці політика. Загальновідомо: на старості років народний депутат з головою поринув у тілесні втіхи: дідусь часто змінював юних подружок, проте досі йому вдавалося за допомогою грошей вилучати всі пікантні фото з мережі.


На фото: затриманий державний зрадник поціновував російську державну символіку

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:02
17 вересня в Україні подекуди місцями короткочасний дощ, гроза, до +27° тепла
19:11
Затримали двох 16-річних паліїв, які за гроші виконували завдіння рашистів
18:20
МЗС України запрошує представників ООН та Червоного хреста на Курщину
17:01
Оперативна інформація станом на 16.00 16.09.2024 щодо російського вторгнення
17:01
Оперативна інформація станом на 16.00 16.09.2024 щодо російського вторгнення
16:11
Боротьба з корупцією відіграє ключову роль у залучення інвесторів для відбудови України
15:44
В Одесі затримали агента рф, який шпигував за мобільними групами ППО та штурмовою бригадою «Лють»
14:43
Держзрада учасників злочинної організації, до складу якої входили нардепи та експрокурор
13:25
У соцмережі Телеграм поширюють фейк про роздачу продуктів нібито на честь 30 річниці організації
12:23
Влада Німеччини запроваджує прикордонний контроль на сухопутних кордонах країни

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]