Секретна служба США підтвердила загибель стрільця та глядача на мітингу Трампа

|
Версия для печатиВерсия для печати

Стрілянина на мітингу Дональда Трампа в штаті Пенсільванія велася з височини на території за межами місця проведення заходу, повідомила Секретна служба США. Підозрюваного було вбито. Загинув один учасник мітингу, ще двоє зазнали тяжких поранень. Сам пан Трамп повідомив, що поранений у вухо.

«Під час передвиборного мітингу колишнього президента Трампа в окрузі Батлер, штат Пенсільванія, ввечері 13 липня, приблизно о 18:15, стрілець підозрюваний зробив кілька пострілів у сторони сцени з височини за межами місця проведення мітингу»,— йдеться у заяві Секретної служби (цитата) за Fox News).

Стрілянина відбулася під час виступу Дональда Трампа на сцені з промовою. Колишнього президента та претендента на новий термін зачепило пострілом. За інформацією Associated Press, подія розслідується як замах на колишнього президента.

Стрілянина відбулася за два дні до того, як Дональд Трамп, як передбачається, офіційно стане кандидатом у президенти від Республіканської партії на з'їзді до Мілуокі (штат Вісконсін). Його суперником на виборах знову може стати Джо Байден, який у 2020 році, за офіційними даними, здобув перемогу над 45 президентом.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]