Семен Салатенко, ротний: Депутати потрібні в окопі

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Як нам допоможе виграти війну батальйон з 200 депутатів? Та дуже легко!

Візьмемо, наприклад, сумських нардепів - за виключенням пані Скрипки всі поголовно міцні чоловіки, призивного віку з достатнім здоров'ям. Готове відділення для будь-якого штурмового підрозділу.

Якщо ж вони не можуть прийняти навіть закону про загальну мобілізацію, то велкам тоді, замість тих, кого ви призивати не хочете...

Бо гніву багатодітних інвалідів, уклоністів, маминих пиріжечків, ненароджених для війни і бійців економічного фронту ви боїтесь, а самої війни, виходить що, ні!

Я уявляю нардепа Гузенка, наприклад, в своєму підрозділі - фпв-дрони йшли б в підрозділ в промисловому масштабі! Бо коли на кону стоїть життя нікому невідомого українця в окопі - це одне, а коли власне - зовсім інше!!

І всі незаконно засіяні і захоплені поля тільки б і працювали на ці дрони, бо лише вони можуть купити солдатові Гузенко ще один день життя.

Нардепу-снайперу Молотку дуже зрадів би в своїй роті Сергій Варакін. І все б у нього стало дуже добре - і з'явилися б і найкращі гвинтівки, і набоїв вдосталь, і оптика і тепловізори і ті ж дрони.

Бо М - мотивація!

Так вони і так жертвують скаже Ви. Правильно - донатять. Нещодавно один поважний пан, "владєлєц заводов і параходов", не нардеп, що має достатньо коштів щоб їздити на мазератті задонатив оборонцям Куп'янська аж 2 фпв-дрона. А, думаю, сидячи в окопі в с.Синьківка, він продав би через інет своє мазератті і купив би дронів на всі. Бо мазератті в нього ще буде, а іншого життя вже ні.

І не треба зупинятись на одних нардепах. Є ще ж їх родичі, є різного роду чиновники і властьімущіє.

Тимофій Мілованов міг би опинись на одній позиції з тими самими мінометниками, що так посміли образити такого шановного пана на заправці. Десь в районі Серебрянського лісу.

І там, колишнього міністра економіки і нинішнього члена наглядової ради УкрОборонПрому (чи як воно там зараз називається), прості бійці-мінометники могли б запитати, вже без свідків: "Гей, пане член ради ОборонПрому (чи міністр), а чому в небі чорно від ворожих дронів, де наші РЕБ, за які ти член-міністр відповідаєшь?" Чому немає мініметних мін, гей міністр, і де гроші на все це, член економіки?"

Вони прості неосвідчені люди, вони можуть таке запитати. І "елітарність" на них не діє.

А пан Мілованов міг би їм натомість зачитати у відповідь свій твіт, наприклад.

Десь на лондонських фронтах сидить син-атошнік, командир мінометної батареї, Олексій Порошенко. Якби він сидів в тій же 10й ОГШБр, на позиціях під Соледаром, його батько і по сумісництву "батько всієї нації" і так сталося - доларовий мільярдер, віз би на фронт не сотню шин, а цілі товарні ешелони з дронами, а його заводи працювали б над виробництвом мін в режимі нон-стоп.

Чи прикурив би 45 млн. голова облради-будівельник Федорченко, якби той ВОП обороняли б його син та онук. Думаю, що незважаючи на всю свою жадібність, він побудував би його безкоштовно, не взявши в держави ні копійки.

Можна багато мріяти...

Толерантність до крадіжок на оборонці і корупції в МО впала би до нуля. Всі питання розвитку ВПК, наїздів на бізнес оборонки, фінансувань і будівництв вирішувались би миттєво.

Коли кожен, хто дотичний до прийняття і реалізації державницьких рішень знав би, що завтра він, або його родичі, опиняться "на нулі" без боєприпасів, бо не виготовили, озброєння - бо бо не купили, форми чи РЕБ над головою - бо гроші вкрали, без "арчера" в руках, бо завод що їх виробляє закрила якась баба з якоїсь там комісії.

Тоді все було по-іншому.

Повторюсь, М - мотивація.

Дуже созвучна з М - мобилізація.

P.S. І так, воювати треба, бо ми воюємо не за них, ми воюємо в тому числі за країну без них! Але це вже інше завдання."

Автор: Семен Салатенко, командир роти 56 окремої мотопіхотної бригади

(Джерело).

Цей окоп зачекався на Давида Арахамію та йому подібних мерзотників

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]