Шмигаль особисто зірвав будівництво укриттів для енергетичних об’єктів

|
Версия для печатиВерсия для печати

"В квітні опублікував допис щодо критичної ситуації з розрахунками за виконані роботи по інфраструктурним обʼєктам, зокрема за будівництво третього рівня захисту енергетичних обʼєктів та водогону на Дніпропетровщині, одним з ключових підрядників виконання цих робіт є Autostrada. Чи була реакція очільника уряду?

Так, миттєва і максимально деструктивна - Денис Шмигаль повністю зупинив всі платежі і дав доручення БЕБ та ДАСУ перевірити ціни і будівництво захисту енергетичних обʼєктів.

Виїхали, перевірили - ціни у Автострада найнижчі серед всіх підрядних організацій, а ступінь готовності - один з найвищих! По нашим обʼєктам всі перевіряючі підрозділи зафіксували єдину проблему - відсутність фінансування.

Реально втомився комунікувати не публічно з людьми, яким взагалі нічого в цьому житті не винен, значна частина яких, на моє глибоке переконання, випадково потрапили і перебувають на займаних посадах, прийшовши у владу чи політику виключно на підтримці і імені Володимир Зеленський і зараз роблять все для знищення його рейтингу та дистабілізації ситуації в середині країни.

Маю дуже прості і очевидні питання:

Чи розуміє очільник уряду, що українці свободолюбивий народ і методи ручних перевірок, тиску на бізнес, штучного блокування платежів, тільки зжимають пружину, яка точно вистрілить по зубам?

Чи розуміє Денис Шмигаль важливість будівництва третього рівня захисту обʼєктів енергетики, зокрема для населення, для бізнесу, для військових та недопустимість блокування реалізації цих проєктів?

Якщо очільник уряду не розуміє важливість будівництва третього рівня захисту, тоді чому були заключені відповідні договори і по ним літом 2023 року розпочалось фінансування?

Чи доповідає Денис Шмигаль Президенту, що він дає письмові доручення перевіряти компанії після їх публічної позиції на бездіяльність керівника уряду, зупиняє платежі по всім ключовим обʼєктам в країні, не виконує рішення Ставки Верховного Головнокомандувача та РНБО щодо будівництва і фінансування третього рівня захисту обʼєктів енергетики?

Чи можливий конструктивний діалог між очільником уряду і бізнесом?

Через бездіяльність Премʼєра Шмигаля, шляхом зупинки фінансування інфраструктурних обʼєктів, зокрема будівництва третього рівня захисту енергетичних обʼєктів і як наслідок неготовність захисту енергетичної інфраструктури країни - сьогодні в Україні енергетичний колапс!

Коли буде Денис Шмигаль особисто відповідати за зрив будівництва захисту енергетичних обʼєктів третього рівня?

Для розуміння ситуації - третій рівень захисту підстанцій, який виконує Автострада, відповідно до підписаних ще в травні 2023 року договорів, мав бути завершений до кінця червня 2024 року, але через відсутність фінансування - профінансовано тільки 10% вартості - утворились великі борги, через що роботи повністю зупинені і як результат третій рівень захисту не збудовано.

Це стосується всіх без виключення підрядних організацій, які здійснюють спорудження третього рівня захисту енергетичних обʼєктів!

Сьогодні борг перед Автострада майже 9 млрд грн.

Фото нагдядно демонструє сутність - один Pr і пости, за якими стоїть виключно праця компаній і борги, які держава роками не оплачує."

Автор: Максим Шкіль,

(Джерело).

Зображення вгорі: з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]