Штайнмайєр: агресивна війна росії проти України - кривавий злочин

|
Версия для печатиВерсия для печати

Федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр назвав агресивну війну росії проти України кривавим злочином.

Як повідомляють німецькі ЗМІ, на обіді з дипломатичним корпусом у Нюрнберзі Штайнмаєр сказав, що міжнародне співтовариство має протистояти цьому імперському розпалюванню війни.

«Ми маємо дати відсіч. Ми завдячуємо цим багатьом хоробрим людям в Україні, які опираються день за днем», — сказав він, згідно зі стенограмою виступу.

Ця війна приносить жахливі страждання мільйонам людей. Штайнмаєр назвав це «смертоносним злочином», відповідальність за який несе президент росії владімір путін. Німеччина твердо та рішуче стоїть на боці України.

Нагадаємо, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, розгорнувся дипломатичний скандал, про який ми писали тут: Штайнмаєр хоче приїхати в Київ, але Зеленський не хоче його бачити - Bild.

Попри це, президент ФРН Штаймайєр, який після анексії Криму росією 2014 року намагався порозумітися з росією, незважаючи на загарбницькі її дії  на території українського Донбасу, після повномасштабного вторгнення послідовно підтримує Україну і засуджує дії росії.

Штайнмаєр розповів, що містить його формула і як вона виникла

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

10:06
Звичайне шахрайство: фігурант журналістських розслідувань ексочільник УСБУ Миколаївщини Герсак став громадським діячем та збирає грантові кошти для ветеранів (ФОТО)
09:31
Типове "зе": "слуга народу" Роман Кравець шантажує таксі "Uklon"через Telegram-канал "Джокер" - вимагає $200 тисяч
09:01
Суд зобов’язав упц (мп) повернути державі Успенський собор ХІІ ст. у Каневі
08:35
У Росії виробництво бензину впало на 14% після атак на НПЗ - Росстат
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 28 березня
20:00
У четвер дощитиме трохи в Карпатах, вдень до +20°С
19:22
У Польщі через перевірку контррозвідки звільнили генерала, який відповідав за підготовку ЗСУ
18:09
Диктатор на прізвисько Барбекю: як у Гаїті влада повністю захопила злочинні угруповання
17:17
Голова ВККС Роман Ігнатов подав у відставку
16:16
Чим загрожує Україні атака на енергосистему

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]