Слідчі поліції проводять обшуки у в.о. сумського міського голови Юлії Павлик

|
Версия для печатиВерсия для печати

Зранку 26 жовтня слідчі Нацполіції проводять обшуки у виконуючої обов'язки сумського міського голови Юлії Павлик.

Про це інформує Суспільне, з посиланням на очільницю пресслужби СМР Ольгу Семенисту.

Сьогодні в Сумах проводяться 12 обшуків у підприємців, на комунальних підприємствах та в самій міській раді, повідомили журналістам власні джерела у правоохоронних органах.

Перевіряються факти того, що низка суб’єктів господарської діяльності за попередньою змовою зі службовими особами Сумської міської ради привласнюють бюджетні кошти, виділені на придбання товарно-матеріальних цінностей.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського РУП за оперативного супроводу УСР у Сумській області під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури.

Як відомо, 9 жовтня суддя ВАКС задовольнив клопотання прокурора САП і відсторонив Сумського міського голову Олександра Лисенка від виконання обов'язків до 9 грудня.

Ввечері 2 жовтня НАБУ і САП спільно з СБУ затримали міського голову Сум Олександра Лисенка та Олександра Журбу на отриманні ними частини хабаря в 1,4 млн грн. За інформацією СБУ, фігуранти вимагали 2 млн 130 тис. грн з місцевої компанії, яка займалася вивезенням сміття.

3 жовтня Олександру Лисенку та Олександру Журбі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368.

4 жовтня міському голові Сум суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

5 жовтня міського голову Сум Олександра Лисенка випустили під заставу. Розмір застави склав 3 мільйони гривень.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що ДБР проводить обшуки у в.о. голови міста Чернігова.

«Аргумент»

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]