США планують надати близько $45 мільярдів Україні та союзникам по НАТО – Reuters

|
Версия для печатиВерсия для печати

Учасники переговорів у Конгресі США представили законопроект про фінансування уряду на суму 1,7 трлн дол., з яких передбачається виділити 44,9 млрд дол. додаткової надзвичайної допомоги Україні та союзникам по НАТО.

Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, загальний обсяг фінансування, запропонований у законопроекті, перевищує приблизно 1,5 трлн. дол., виділених у попередньому році.

«До законопроекту включено 44,9 млрд дол. США за допомогою додаткової надзвичайної допомоги Україні та союзникам по НАТО», – пише агентство.

Лідери Сенату та Палати представників США націлені ухвалити законопроект і відправити його президенту Джо Байдену до кінця тижня, щоб не допустити перебоїв у роботі уряду.

Протягом кількох місяців демократи та республіканці сперечалися, скільки грошей має бути витрачено на військові та невоєнні програми, йдеться у повідомленні.

Невдача з ухваленням законопроекту може призвести до часткового призупинення роботи уряду США в суботу напередодні Різдва і, можливо, багатомісячного протистояння після того, як республіканці візьмуть під контроль Палату представників 3 січня.

Учасники переговорів у Конгресі працювали протягом вихідних, щоб додати останні поправки до законопроекту, який ще може бути змінений Палатою представників чи Сенатом.

Як повідомлялося, президент США Джо Байден затвердив своїм підписом закон про короткострокове фінансування уряду, уникнувши таким чином «шатдауна» в країні в умовах неприйнятого досі державного бюджету на 2023 фінансовий рік.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]