Süddeutsche Zeitung: Байден переконав боягузливий уряд ФРН до санкцій проти гангстера путіна

|
Версия для печатиВерсия для печати

Коментатор впливового німецького видання Süddeutsche Zeitung Хуберт Ветцель вважає, що президент США Джозеф Байден був першим світовим політиком, котрий перетнув червоні лінії, “накреслені” ватажком злочинного угруповання РФ і військового злочинця Владіміра Путіна. Свої думки щодо початку війни Ветцель виклав у дописі, присвяченому неочікуваному візиту “лідера Заходу” до Києва.

Про це повідомляє німецький телеграмканал Berlin2Go.

„Дональд Трамп можливо привітав би твіттом вдалий напад на Україну. Яке щастя для Заходу, шо його наступник в Білому домі відреагував відповідно. Але в подальшому Європі не варто покладатися на щасливий випадок... Байден від початку докладав зусиль, щоби не дійшло до війни. 

По-перше від дав Путіну взнаки, що вторгнення матиме відчутні господарчі наслідки. 

Він також забовʼязав до цього своїх європейських союзників. Зробив це, бо федеральний уряд був за дужо боягузливий і наївний для того, щоби чітко визначитися з тим, що ці санкції стосуватимуться Nord Stream 2.

По-друге, Байден надав військове попередження. При цьому, маючи повню рацію, він виключив участь американських військ в бойових діях в Україні. Але одночасно змобілізував і надіслав 82-му дивізію повітрянодесантних військ США  на східний кордон НАТО. В такий спосіб він перетнув одну з червоних ліній.

І по-третє він вів перемовини з Путіним. Можливо розуміючи, що все на марно. Він усвідомлював, що Путін має політичне розуміння радше гангстера, ніж державного мужа. Попри це, він під час особистих зустрічей постійно запевняв Путіна в тому, начебто той, є важливою персоною. Але успіху в цій справі не здобув. Тому в Вашингтоні багато хто був розчарований тим, що незважаючи на всі зусилля, не вдалося запобігти війні. Але, насправді, цьому ніхто не здивувався.

Джо Байден зараз очолив спротив російській агресії в Європі, саме так як його попередники робили це за доби Холодної війни” - йдеться у статті Zeitung.

Угорі: Байден у Києві. Фото ОП

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]