У білоруських силовиків відбирають паспорти, щоб ті не виїхали за кордон

|
Версия для печатиВерсия для печати

У працівників силових структур Білорусі почали відбирати стандартні паспорти. Вони отримують біометричні паспорти, на додаток до яких видається ID-картка. ID-картки достатньо для будь-яких операцій усередині країни. Водночас за кордон без паспорта не поїдеш, також неможливо отримати візу.

Про це пише видання "Наша Ніва".

За даними журналістів, співробітники міліції (переважно це стосується офіцерського складу), зобов'язуються здавати нові паспорти начальнику.

"До цього через те саме пройшли спецслужби, зараз процеси йдуть у міліції, далі, напевно, черга військових. Тепер, щоб виїхати за кордон, потрібно писати рапорт і на виїзд, і на отримання паспорта", - розповів один з офіцерів.

"Все це пояснюється турботою про працівників. Мовляв, це ми вас не в рабство беремо, це ми вас, дурних, страхуємо від дурниць: ось виїдете ви десь, а вас там полонять, катуватимуть, завербують, посадять. Тож ще будьте вдячні", - додав він.

Видання зазначає, що у минулі два роки Білорусь залишила низка старших офіцерів, вони приєдналися до демократичного руху.

На фото: білоруські силовики сміливі тільки у розправах з мирними демонстрантами, а так - кацапня кацапнею

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]