У понеділок в Україні короткочасні дощі, вдень до +33°С

|
Версия для печатиВерсия для печати

У понеділок, 24 червня, на території України очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами, повітря вдень прогріється максимально до +33°.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, місцями грози, у більшості західних, вночі і північних областей та на крайньому півдні країни без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура на півдні та сході країни країни вночі 17-22°, вдень 28-33°; на решті території вночі 13-18°, вдень 21-26°», - поінформували синоптики.

У Києві та Київській області 24 червня буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень пройде короткочасний дощ, у регіоні місцями гроза. Температура по області вночі 13-18°, вдень 21-26°, у столиці вночі буде 15-17°, вдень 23-25°.

На 25-26 червня синоптики прогнозують в Україні мінливу хмарність. На Лівобережжі, вдень 26 червня і на Закарпатті та в Карпатах місцями пройде короткочасний дощ, гроза, на решті території без опадів.

Температура вночі 12-17°, вдень 22-27°, на Закарпатті до 30°; у південних областях вночі 16-21°, вдень 26-31°.

У столиці та Київській області в ці дні опадів не очікується. Температура у регіоні становитиме вночі 12-17°, вдень 22-27°, у Києві вночі буде 15-17°, вдень близько 25°.

У наступні два дні, 27-28 червня, опадів в Україні не прогнозують, лише на Закарпатті та в Карпатах можливий короткочасний дощ, гроза.

Температура вночі 13-18°, у південній частині до 21°; вдень 23-29°, на Закарпатті та сході країни 21-26°.

У Києві та області 27 - 28 червня без опадів. Температура у регіоні вночі становитиме 13-18°, вдень 23-28°, у столиці вночі буде 16-18°, вдень 25-27°.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]