У середу в Україні сухо тільки у чотирьох областях, трохи потепліє (МАПА)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У середу, 28 вересня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

28 вересня на Лівобережжі та в західних областях часом дощі, окремі грози, на решті території без опадів.

Температура вночі 7-12°, вдень у центральних та східних областях, у західних та північних областях 13-18°; на півдні країни вночі 11-16°, вдень 21-26°.

По області вночі 7-12°; вдень 13-18°.

Впродовж 29-30 вересня в Україні, за прогнозами синоптиків, переважатиме суха погода. Зокрема, 29 вересня вдень на Правобережжі, 30 вересня вночі у більшості південних, північних та центральних областях, вдень в Карпатському регіоні місцями дощі; на решті території без опадів.

Температура вночі у західних та північних областях 4-10° тепла, на решті території 8-14°, на узбережжі морів 15-18°; вдень 29 вересня 14-20°, у південній та східній частинах 20-25°, 30 вересня в Україні 17-23°, на півдні до 27°, у західних областях 14-20°.

У Києві 29 вересня вночі без опадів, вдень місцями дощ; 30 вересня вночі місцями дощ, вдень без опадів. Температура вночі 7-9°; вдень 29 вересня 17-19°, 30 вересня 20-22°.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]