У Запоріжжі розстріляли посадовця міськради, який заявляв про погрози розправи з боку голови ОВА

|
Версия для печатиВерсия для печати

11 червня вранці у Запоріжжі біля підʼїзду багатоповерхівки невідомі скоїли замах на місцевого посадовця Максима Денщика, який раніше заявляв про тиск та погрози зі сторони голови ЗОВА Федорова Івана. Від отриманих поранень чоловік помер, а вбивця зник.

Про це повідомляють поліція Запорізької області, видання "VGORODE.Запоріжжя" з посиланням на колишню заступницю голови Запорізької ОВА Злату Некрасову, голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

"11 червня о 07:55 до відділу № 2 (Олександрівський) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка.

Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги" - повідомила поліція.

Повідомляється, що наразі поліція розшукує нападника. Місцеве ЗМІ з посиланням на Некрасову пише, що невідомий застрелив відстороненого від виконання обов‘язків директора департаменту правового забезпечення Максима Денщика. 

Зазначається, що 2 травня посадовець заявив про тиск зі сторони голови Запорізької ОВА Івана Федорова. За словами Денщика, Федоров "по хорошему" пропонував йому декілька разів звільнитися із займаної посади за власним бажанням, але він відмовився. Про це повідомив сам Максим Денщик у Facebook.

Також Денщик написав, що очільник Запорізької ОВА прямо та через різних людей (як в міськраді, так і за її межами) погрожував йому розправою з боку правоохоронних органів.

Зі свого боку, Федоров, коментуючи інцидент, зазначив, що розслідування резонансного вбивства — на особливому контролі. 

"Запоріжжя — не місце для кримінальних розборок. Тож спільно із правоохоронцями будемо проводити превентивну роботу з викорінення криміналітету в обласному центрі" - написав Федоров.

Додамо, що "виеоріненням криміналітету" у Запоріжжі займалися всі роки відновленної незалежності України всі попередники Федорова на цій посаді - і з тим же самим результатом.

ВГОРІ: МАКСИМ ДЕНЩИК. ФОТО: FACEBOOK/MAXIM DENSCHIK

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]