Україна атакувала у Севастополі, Ростовській області та Підмосков'ї

|
Версия для печатиВерсия для печати

Окупанти заявили про ракетну атаку на Крим, вибухи лунали поблизу Севастополя

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що сили ППО збили кілька українських ракет над акваторією Чорного моря біля Севастополя і в районі аеродрому "Бельбек" (місцезнаходження на скріншоті вгорі).

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

"Наші військові відбили масовану атаку на Севастополь. Ситуація на цю годину: у районі вулиці Федорівської уламки збитої ракети впали в приватному секторі. Інформація про постраждалих уточнюється. Тип збитих ракет уточнюється", - йдеться в дописі Развожаєва.

При  цьому місцеві мешканці  повідомляють, що в районі аеропорту щось горить.

Також за даними росЗМІ  тимчасово перекрито рух Кримським мостом.

У Ростовській області безпілотники атакували паливну базу, у Підмосков’ї палала електропідстанція військової частини ФСБ

Вранці 15 травня у Ростовській області РФ пролунали потужні вибухи. У місті Балашиха поблизу Москви ввечері 14 травня сталася пожежа на електричній підстанції військової частини ФСБ і заводу з виробництва військового обладнання.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Атаку безпілотників підтвердив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

"Сьогодні вранці внаслідок атаки двох БПЛА на паливній базі в Пролетарському районі сталося два вибухи, загоряння палива це не спричинило. Постраждалих немає", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Увечері 14 травня спалахнула пожежа на території військової частини ФСБ поблизу Москви. Інцидент підтвердив мер Балашихи Сергій Юров.

За його словами, екстреним службам вдалося загасити пожежу та відновити постачання електроенергії в будинки. Про наслідки загорання він не повідомив.

За інформацією російських ЗМІ, вогонь спалахнув на території заводу "Прогрес", де розташована військова частина 35533, котра входить до складу Науково-технічної служби ФСБ РФ. Зазначається, що центр займається розробкою, тестуванням та виготовленням електронних носіїв різних програм для військового комплексу Росії та інших компаній.

ВГОРІ: СКРИНШОТ GOOGLEMAPS


На цю тему:

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]