"Українська правда" оббрехала мережу ресторанів Tarantino Family, яку "рейдерить" прокурор Сергій Ходаківський

|
Версия для печатиВерсия для печати

Мережа ресторанів Tarantino Family спростовує звинувачення на свою адресу, опубліковані на сайті «Українська правда», де вказано що наша компанія «виводила гроші в РФ» і що власників мережі ресторанів нібито «викрили» на протиправній діяльності.

Підприємці заперечують будь-які зв'язки з РФ та вважають, що ці звинувачення мають ознаки недобросовісної конкуренції. Про це йдеться на сайті Tarantino Family.

Так як рейдерство і знищення чужого бізнесу "на замовленя" є розповсюдженим "бізнесом" прокурорів столиці - від районних прокуратур до Генеральної - публікуємо заяву компанії повністю.

"Tarantino Family повідомляє, що всі звинувачення в «зв’язках з РФ», та відмиванням коштів на території Росії – є безпідставними та мають ознаки недобросовісної конкуренції.

Та упродовж 30 та 31 травня 2022 року в головному офісі компанії було проведено обшук без рішення суду, на підставі постанови керівника Подільської окружної прокуратури м. Києва Сергія Ходаківського, незважаючи на те, що дане кримінальне провадження підслідно виключно органам Служби Безпеки України.

Під час обшуку, жодних відомостей та доказів протиправної діяльності мережі ресторанів Tarantino Family та його власників виявлено не було.

Разом з тим, в нашому офісі вилучено майже всю комп’ютерну техніку, особисті гроші людей, які на той момент перебували у приміщенні та документацію щодо основної діяльності наших ресторанів.

За нашою інформацією, протягом останнього часу, працівники Подільської окружної прокуратури м. Києва під керівництвом Сергія Ходаківського вчиняють аналогічні обшуки на підставі його постанов, без рішення суду, відносно інших представників великого бізнесу на території м. Києва.

Усі звинувачення на свою адресу мережа Tarantino Family рішуче заперечує та вважає дану подію звичайним проявом зловживання службовим становищем з боку окремих працівників правоохороннних органів з метою тиску на бізнес.

Останнім часом, проти нас ведеться цілеспрямована інформаційна кампанія. Роки 2-3 тому наші конкуренти робили «вкиди» зі схожою риторикою – про те, що ми нібито ведемо бізнес у РФ. Тоді до нас теж приходили правоохоронці, але жодних фактів на підтвердження цих звинувачень також не виявлено.

Tarantino Family , повідомляє, що з початку вторгнення Росії до України, нащі ресторани самотужки годували військових Збройних Сил України, тероборони, волонтерів та звичайних громадян, які опинились у скрутному становищі. Усього ми приготували понад 1 млн обідів з початку війни і витратили на це понад 25 млн. гривень. Ми не афішували те, що допомагаємо з харчуванням, бо робили це з метою реальної допомоги, а не піару. Але виникла ситуація, за якої ми змушені оприлюднити цей факт – оскільки завдано суттєвої шкоди нашій репутації.

Фото звіт додаємо:
Google Drive

01 червня 2022 року ми звернулись до Генерального прокурора Ірини Венедиктової з метою вжиття невідкладних заходів реагування щодо даної ситуації, сподіваємось на скоріше повернення незаконно вилученого майна та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

На сьогодні, мережа ресторанів Tarantino Family працює в звичайному режимі, ми продовжуємо робити все, що від нас залежить для перемоги та завжди раді бачити своїх відвідувачів у наших закладах.

Слава Україні!"

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]