В ЗСУ обіцяють синхронізувати дані з держреєстрів, щоб бачити де людина працює і сплачує податки

|
Версия для печатиВерсия для печати

Запуск електронного реєстру військовозобов’язаних дозволить синхронізувати дані з держреєстрів і відстежувати, де людина працює і сплачує податки.

 

Про це розповів начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в інтерв’ю "РБК-Україна"

"Зараз працює електронний реєстр військовозобов'язаних "Оберіг". Але на даний момент він ще не синхронізований з іншими державними реєстрами. Коли відповідний законопроект буде прийнято, то в більшості випадків потреба в заходах оповіщення просто відпаде, тому що будуть синхронізовані різні існуючі бази даних. І ми будемо бачити, наприклад, що громадянин був зареєстрований в Києві, але зараз він працює у Львові, тому що податок з його зарплати – ПДФО – сплачується у Личаківський район міста Львова.

Відповідно, тоді буде просто звернення до власника його підприємства, будь-якої форми власності, про те, що даному громадянину необхідно з'явитися у Личаківський ТЦК міста Львова. І керівник підприємства буде зобов'язаний особисто доставити даного військовозобов'язаного до ТЦК та СП".

Також, за словами Фітьо, коли запрацює синхронізація даних із державними реєстрами, то "усі питання з відвідуванням спортклубів, ресторанів, здійсненням оповіщення на блокпостах відразу, автоматично відпадуть".

"(Запуск реєстру військовозобов’язаних – ред.) спростить проведення мобілізації ресурсів – як людських, так і транспортних, і багато іншого. Ми зараз дуже велику кількість людських ресурсів витрачаємо саме на здійснення заходів оповіщення. І російська пропаганда теж на цій темі зробила дуже велику шкоду. В певної категорії чоловіків є якийсь страх до відвідування ТЦК та СП. Вони думають, що перша повістка – це відразу відправка на фронт. Це так вклала російська пропаганда, провівши дуже велику роботу", - сказав він.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

14:16
Суди скасовують більшість штрафів від ТЦК: ТОП-3 причини
12:04
Суд відправив воїна ЗСУ Гнезділова на 2 місяці під варту
11:24
Комісією з питань підприємництва Київради «рулять» «вертолітник» Януковича Товмасян і фейковий «активіст» Кривошея
10:01
Я проти фінансування України, Трамп зможе завершити цей конфлікт, - спікер Палати представників Джонсон
08:00
Ворог просунувся на кількох напрямках - DeepState
20:00
У суботу зливи та грози пройдуть Лівобережжям України
19:05
Кадрова чехарда: Кабмін звільнив голову Держводагентства, він працював на посаді менше року
18:46
Міносвіти підтримало законопроєкт про заборону російської мови у школах під час перерв
18:41
Умєров призначив двох заступників і анонсував створення наглядових рад з контролю закупівель
18:10
У РНБО даремно чекають на пропозиції від глави держави та СБУ щодо санкцій проти Боголюбова та Коломойського

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]