З’явилося відео значних пошкоджень Антонівського мосту в Херсоні

|
Версия для печатиВерсия для печати

У мережі з'явилося відео з Антонівського мосту Херсонської області, по якому Збройні сили України в ніч проти 27 липня завдали влучного удару.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій у Телеграмі.

“Опубліковано перше відео з Антонівського мосту після нічного удару ЗСУ. Тепер тікати тільки пішки, або по воді. Бажаємо успіху!” - ідеться у дописі.

На відео видно значні пошкодження, зокрема великі діри, в деяких місцях міст "просвічується" наскрізь.

При цьому автор відео зазначає, що удари були завдані по тій смузі мосту, що й минулого разу.

Як повідомляв Укрінформ, раніше речниця Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк підтвердила, що українські військові завдали "філігранних ударів" по Антонівському мосту через Дніпро під Херсоном.

Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС. Загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під питанням. Також росіяни споруджують понтонну переправу через річку Інгулець біля села Дар'ївка.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]