За медіа-атакою на екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка стоїть Таїсія Юсупова

|
Версия для печатиВерсия для печати

Протягом липня 2024 року на анонімних телеграм-каналах та сайтах-помийках було проведено масштабну інформаційну кампанію по дискредитації екс-мера Ірпеня та лідера партії «Нові Обличчя» Володимира Карплюка.

Про це повідомляє видання from-ua.org.

За даними експертів, ця чорнушна кампанія обійшлася її замовникам у понад 50 000 доларів США. Безпосереднім виконавцем цієї кампанії є чорна піарниця Таїсія Юсупова, яка раніше працювала шеф-редактором телепрограми «Орел і Решка».

Таїсія Юсупова родом із Запоріжжя, переїхала до міста Ірпінь у 2023 році. За інформацією ЗМІ, вона є співмешканкою нинішнього мера Ірпеня Олександра Маркушина. Саме вона переконала Маркушина зрадити Карплюка та команду партії Нові обличчя і і розпочати «самостійний» політичний шлях.

Згідно публічно доступних даних системи YouControl, Юсупова Таїсія Валеріївна зареєстрована 08.07.2022 р. як ФОП, який має два види діяльності (73.11 Рекламні агентства та 63.99 Надання інших інформаційних послуг).

Згідно відкритих даних системи OpenData, Таїсія Юсупова розлучена зі своїм попереднім чоловіком Кобцев Ігор Олегович, який є засновником Кредитної спілки «ВІДРОДЖЕННЯ ДОНБАСУ», яка працює у місті Алчевськ Луганської області, окупованим з 2014 року.

Наразі органи безпеки України мали б вивчити причетність засновників Кредитної спілки «Відродження Донбасу» на предмет причетності до створення сепаратистських органів управління териростичної організації «ЛНР» в місті Алчевськ Луганської області.

Адже, коли підприємство й досі зареєстроване на окупованій території України, то кому воно сплачує податки і чи не фінансує воно таким чином російський терор в Україні?


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]