За рівнем задоволеності діями влади останнє місце посіла Полтава

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Дії влади схвалюють 3% опитаних полтавців і це є найнижчим рівнем в Україні. Соціологічне дослідження показало, що понад половина полтавців не схвалюють дій місцевої влади.

Про відповіді опитаних полтавців йдеться у «Дев’ятому поглибленому дослідженні у сфері місцевого самоврядування в Україні», пише видання ЗМІСТ. Соціологічне опитування провели у квітні-травні 2024 року. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%.

Ці дані можна вважати репрезентативними. Соціологічне дослідження проводили у 21 обласному центрі України на основі вибірки, яка включала 16 тисяч 800 респондентів. Дані збирали у Києві та обласних центрах, де безпекова ситуація дозволяла провести дослідження з 13 квітня по 14 травня 2024 року. Опитування проводили за допомогою face-to-face інтерв'ю вдома у респондентів.

На запитання про задоволення діями влади містяни відповіли, що радше не схвалюють дії влади. 3% вказали, що повністю підтримують, а ще 18% радше схвалюють, аніж ні. Тоді як 69% опитаних або не схвалюють, або зовсім не схвалюють.

Для порівняння, у Харкові 26% опитаних схвалюють дії влади, а ще 40% радше схвалюють, аніж ні. Одні з найвищих рівнів схвалення дій влади також у Чернігові, Хмельницькому та Вінниці.

Найнижчі позиції у дослідженні посідають з Полтавою Запоріжжя, Суми, Ужгород та Рівне

На запитання відповідали 800 постійних жителів Полтави віком від 18 років. Вибірка є репрезентативною для населення по віку та статі, пишуть у дослідженні. Вибірка розподілена по виборчим округам. Для процедури відбору респондентів використали випадковий маршрут і правило дня народження.

Отримані дані зважували по статі та віку з використанням національних статистичних даних та чисельністю населення кожного міста для будь-яких даних.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

16:44
Криптобиржи без верификации: как избежать мошенничества
16:11
10 тисяч військових і 450 одиниць техніки: на Луганщині росіяни зібрали "ударний кулак" − DeepState
15:20
Чиновниці РДА нарахували мільйони соцвиплат родичам і друзям
14:18
Розкрадання 88 млн грн на ремонті офісу тотально корумпованої Держміграції: отримав підозру екскерівник ДМС
13:42
Син посадовця Вінницького комісаріату, вимагав 20 тисяч доларів США за оформлення виїзду за кордон
12:02
Родина експосадовця СБУ казково розбагатіла після його звільнення з УЗ (ВІДЕО)
11:55
Заарештовано 2 директорів департаментів Ibox bank за міскодинг для нелегальних казино
11:24
Інформаційні атаки на військових: дискредитація заради політичних інтересів?
10:01
Єврокомісія створює аудиторську раду, яка контролюватиме використання 50 млрд євро Україною
09:01
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті та втрати ворога на 18 червня

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]