Зеленський вкотре збрехав, тепер - про забезпечення армії дронами: частка держави у загальній кількості переданих дронів - лише 5%, - Бутусов

|
Версия для печатиВерсия для печати

Влада має взяти на себе відповідальність за забезпечення армії дронами.

Про це у Facebook повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський збрехав щодо забезпечення армії дронами. Минуло три місяці 2024 року, в якому Зеленський пообіцяв надати у війська 1 мільйон дронів, а потреби сил оборони в fpv-дронах, мавіках, аутелах держава не забезпечує - бригади реально отримують від держави близько 5 відсотків дронів, які використовують.

Мінстратегпром заявив, що за два перших місяці 2024 року випустив 200 тисяч дронів. Де ці дрони - незрозуміло, війська такої кількості fpv від держави не отримали. Складається враження, що суспільство заспокоюють заявами, гроші розкладають по кишенях, а за результат - передачу дронів у бригади, не відповідає ніхто", - йдеться в повідомленні.

"Де уся ця Ставка Верховного головнокомандувача? Чому Зеленський не відповідає за слова? Де міністр оборони Умеров? Коли треба вирішувати проблеми він завжди скромно мовчить. Де парламентський контроль Верховної Ради? Чому мовчите? А, Слуги народу лобіюють певні компанії і не збираються піднімати шум?" - зазначив Бутусов, додавши, що йдеться про брак відповідальності.

За словами журналіста, влада має їхати на фронт не для "чергових фотосесій у військовій формі, а для розв'язання проблем.

"Поки ви там у кабінетах бездарно витрачаєте час та гроші платників податків, йде війна, яку ви зовсім не відчуваєте. Не вмієте керувати та планувати - віддайте бригадам гроші. Бригади самі куплять, буде зрозуміло хто за це відповідає.

Або поверніть військовий ПДФО місцевим громадам з зобов'язанням купувати на ці гроші дрони та РЕБ, хоч буде з кого спитати військовим", - підсумував Бутусов.

Фото Юрія Бутусова з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

10:04
У квітні 2022 року "зелена влада" планувала здати росії суверенітет України, цьому запобіг Джонсон - Die Welt
09:01
Уночі збито 21 з 34 ракет окупантів, але є влучення у 4 ТЕС
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 27 квітня
20:00
У суботу в Україні дощі лише на сході, на півдні до +25°С
18:05
Від Чорнобилю 1986 - до Чорнобилю 2024: ядерна енергетика нашої країни підійшла до небезпечної межі
17:10
Кадрова чехарда: Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ через півтора місяця після призначення
17:02
Рада дозволила звільняти з роботи за неінформування про родичів у Росії та на окупованих територіях
16:15
НАБУ опублікувало розмови учасників шайки Сольського
14:45
Придатних до військової служби ділитимуть на 4 категорії за станом здоров’я - Міноборони (ПЕРЕЛІК)
13:03
Міністр Сольський вже на волі під заставу у майже 76 мільйонів

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]