Бі-бі-сі відкликала ліцензії на свій контент у росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

В онлайн-кінотеатрі "Кінопоиск" виявилися недоступними кілька серіалів Бі-бі-сі. Британська корпорація повідомила, що відкликала ліцензію на свій контент для росії.

Про це повідомляє Коммерсант.

На Кінопошуку більше не можна подивитися серіали Вулиця потрошителя, Міс Марпл, Війна і мир, Гордість і упередження. При цьому залишаються доступними «Доктор Хто», «Порожня корона», «Тюдори», «Мерлін», «Вбиваючи Єву».

"Ми припинили ліцензування контенту для російських користувачів", - прокоментували в Бі-бі-сі.

У «Кінопоиске» заявили, що «інформація про продаж усіх серіалів Бі-бі-сі «невірна» та популярні британські серіали, як і раніше, доступні. Інформацію про відкликання ліцензії корпорацією в онлайн кінотеатрі залишили без коментарів. 

Як повідомляв «Ъ», з бібліотеки «Кінопоиска» зникли багато фільмів та серіалів, які не належать до новинок цього року. Наразі недоступні, зокрема, фільми «Маска» (1994), трилогія «Володар кілець» (2001–2003), «1+1» (2011), «Інтерстелар» (2014), серіал «Друзі» (1994–2004) та «Клон» (2001–2002). У прес-службі «Кінопоиска» пов'язували зникнення контенту зі складнощами із продовженням чинних контрактів зі студіями.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]