Болгарія закриє в'їзд для автомобілів із російськими номерами

|
Версия для печатиВерсия для печати

Влада Болгарії закриє в'їзд для російських автомобілів, заявив голова болгарської прикордонної поліції Антон Златанов в ефірі національного телебачення.

«Ми дуже активно працювали з четверга (28 вересня) до вчорашнього дня (1 жовтня). Я впевнений, що до кінця дня (2 жовтня) на території Болгарії розпочне діяти заборона на в'їзд російських автомобілів. І хочу зазначити, що для вантажівок вона діє вже кілька місяців», — сказав Златанов (його слова наводить видання «24 години»).

Глава прикордонної поліції зазначив, що заборона стосується як автомобілів, так і інших речей, на які поширюються обмеження Євросоюзу.

Скільки автомобілів із російськими номерами в'їжджає до Болгарії щомісяця, представник прикордонної поліції не сказав, але зазначив, що їх небагато.

Єврокомісія у вересні роз'яснила, як влада країн ЄС може застосовувати заборону на ввезення з Росії великого списку товарів, у тому числі автомобілів. Після цього у Литві, Латвії, Естонії, Польщі та Фінляндії заборонили в'їзд автомобілів із російськими номерами. З 3 жовтня така сама заборона почне діяти в Норвегії, яка не є членом ЄС, але входить до Шенгенської угоди і має сухопутний кордон з Росією.

Через Болгарію проходить сухопутний маршрут із Грузії до Сербії — це два великі центри російської еміграції, яка розпочалася після повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]