Бутусов: Баканов на волі - це наруга над законом

|
Версия для печатиВерсия для печати

Баканов на волі - це наруга над законом та серйозна загрозу національній безпеці, оскільки він зв’язків з РФ не втратив, і може продовжувати антиукраїнську діяльність.

Про це пише у своєму блозі головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Шокований новиною, що екс-голова СБУ лейтенант Іван Баканов - державний зрадник, який свідомо віддав ключові керівні посади в СБУ агентам ФСБ, і який несе пряму відповідальність за здачу півдня України та за загибель десятків тисяч українців, не сидить в трюмі та навіть не воює, а спокійно живе на волі та отримав посвідчення адвоката.

Нагадаю, згідно з матеріалами кримінальної справи ДБР та СБУ, Баканов подав на посаду начальника головного управління СБУ по Криму агента ФСБ Івана Кулініча. Кулініча своїм указом призначив на посаду президент Зеленський, призначив незаконно, тому що Кулініч закінчив академію ФСБ у Москві, і не мав права займати державні посади.

Кулініч контролював усю обстановку на півдні та працював не у себе в Херсоні, а у кабінеті Баканова в Києві, як найближча довірена особа, знав усе що відбувається у сфері безпеки і передавав усе до Москви. Кулініч відповідає за усі провали української агентури та патріотів у Криму, він здав усіх. Був затриманий дише у липні 2022-го, зараз у СІЗО.

Андрій Наумов отримав за подання Баканова указом президента Зеленського новостворену посаду начальника Головного управління внутрішньої безпеки, яка отримала повноваження по контролю всієї СБУ. Він мав доступ до усіх особових справ співробітників, від нього не було секретів. Також Наумов отримав від Зеланського звання бригадний генерал. Зараз сидить у Сербії, видавати його в Україну серби відмовились.

Баканов здав усі державні таємниці Росії та сприяв повномасштабному російському нападу. Чому держава не катає злочинця та зрадника? Чому він спокійно живе у тилу, коли стільки людей кожног одні гине внаслідок його зради?

Баканов на свободі тільки тому, що він друг президента Зеленського, тому що він був директором "Квартала 95", і почуває себе вище закону.

Полковника Червінського влада тримає у тюрмі по вигаданій справі, в той час як повністю викритий слідством зрадник Баканов живе на свої величезні статки невідомого походження.

Баканов на волі - це наруга над законом та серйозна загрозу національній безпеці, оскільки він зв’язків з РФ не втратив, і може продовжувати антиукраїнську діяльність."

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]