Бутусов: Роздача "вовиної тисячі" - це злочин проти Держави і зневага

|
Версия для печатиВерсия для печати

Рішення президента та Верховного головнокомандувача Володимира Зеленського щодо роздачі кожному українцю по 1 тисячі гривень це:

1. Злочин проти оборони держави:

Верховний головнокомандувач публічно заявляє, що забирає гроші у солдатів на фронті заради підкупу виборців. Влада не забезпечує армію елементарними мавіками, аутелами, засобами РЕБ, боєприпасами, машинами та іншим, через нестачу цих засобів гинуть тисячі громадян України, а влада роздає гроші, щоб підняти свій рейтинг.

Ворог щодня захоплює наші міста та села, фронту треба допомога. Якщо рахувати, що по тисячі отримає 30 чи 40 мільйонів українців, то це треба близько 30-40 мільярдів гривень. Для усвідомлення масштабу 40 мільярдів - це приблизно 450 тисяч денних Мавіків. За 40 мільярдів можна усю українську армію на пів року повністю забезпечити усіма типами дронів, усі підрозділи. Чому військові мають продовжувати побиратись на озброєння та на захист України в інтернеті, якщо у бюджеті є гроші?

2. Придушення бізнесу заради популізму:

Президент та його "слуги" прийняли закон про підвищення податків для підприємців, і виявляється, що з підвищення податків фінансується майбутня виборча кампанія.

3. Дискредитація держави перед іноземними партнерами:

Україна на всіх рівнях просить гроші у світового співтовариства для захисту від РФ, а влада витрачає частину цих коштів не на війну, а на політичну кампанію президента.

4. Лицемірство:

Десятки тисяч гривень пенсій щомісяця отримують прокурори та інші десятки тисяч спецпенсіонерів-держслужбовців, а простим людям Зеленський роздає разово по тисячі гривень, щоб притушити громадське невдоволення.

Рішення про роздачу "вовиної тисячі" - це зневага до української армії, до людей, які йдуть на смерть, до суспільства, бізнесу, платників податків, і президент Зеленський повинен це негайно скасувати і направити усі кошти на рахунки ЗСУ та НГУ.

Юрій Бутусов, Цензор. НЕТ

Фото вгорі: вигодонабувачі на трагедії українського народу

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]