ДБР затримало колаборантів з херсонського СІЗО

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Державне бюро розслідувань спільно з іншими правоохоронними органами проводить кропітку роботу щодо виявлення та затримання зрадників та колаборантів на звільнених від окупантів територіях України. У межах стабілізаційних заходів у Херсоні працівники ДБР викривають та затримують зрадників з-поміж посадовців, які перейшли на бік ворога та сприяли агресії проти України. Кожен з них не уникне відповідальності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДБР.

Під час заходів в Херсоні працівники ДБР разом з СБУ затримали виконувача обов’язків керівника «Херсонського слідчого ізолятора», заступника начальника СІЗО з оперативної роботи та оперуповноважену по боротьбі з наркотиками.

Після російського вторгнення ці працівники СІЗО перейшли на бік ворога та отримали посади у незаконно створеному органі – «управление службы исполнения наказаний по Херсонской области», що надалі увійшов до «Федеральної служби виконання покарань».

Фігуранти виконували злочинні накази окупантів та утримували в слідчому ізоляторі незаконно ув’язнених рашистами херсонських активістів.

Перевіряється інформація, що зрадники могли чинити насильство і психологічний тиск до затриманих активістів.

Колишнім працівникам «Херсонського слідчого ізолятора» повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво здійснює Херсонська обласна прокуратура.

ДБР нагадує, короткострокова вигода від співпраці з ворогом перетвориться на ганебне і тривале ув’язнення.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]