Дефіцит держбюджету рф вже перевищив річний план на трильйон рублів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Дефіцит федерального бюджету РФ станом на 28 березня перевищив позначку 4 трильйони рублів ($52 млрд за поточним курсом), значно перевищивши річний план у розмірі 2,93 трлн рублів.

Про це свідчать дані російського ресурсу "Електронний бюджет", повідомляє Інтерфакс.

Так, доходи бюджету РФ станом на 28 березня склали 3 трлн 496,9 млрд рублів, витрати – 7 трлн 504,6 млрд руб. Таким чином, дефіцит дорівнював 4 трлн 7,7 млрд рублів.

Станом на 22 березня доходи бюджету становили 3 трлн 363 млрд рублів, витрати – 7 трлн 227 млрд рублів, на 27 березня – 3 трлн 483 млрд рублів та 7 трлн 440 млрд рублів відповідно.

Агентство зауважує, що онлайн-дані можуть не повністю відображати реальну картину виконання бюджету через графік надходження податкових платежів. Мінфін Росії має оприлюднити попередню оцінку виконання бюджету за перший квартал на початку квітня.

Як повідомлялося, дефіцит федерального бюджету Росії за підсумками січня-лютого 2022 року склав 2,58 трильйона рублів, впритул наблизившись до річного плану в 2,93 трлн руб.

За офіційними даними російського Мінфіну, доходи бюджету на початку року впали на 25% – до 3,16 трильйона рублів. Водночас витрати зросли на 52%, порівняно з аналогічним періодом 2022 року, – до 5,74 трильйона рублів.

Карикатура: Юрій Журавель

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]