ФБР підтвердила особу того, хто стріляв у Трампа (ФОТО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США підтвердило, що стрілянину на передвиборному мітингу Дональда Трампа влаштував Томас Метью Крукс. У відомстві додали, що розслідування замаху на екс-президента Сполучених штатів продовжується.

"ФБР встановило особу 20-річного Томаса Метью Крукса з Бетел-Парку, штат Пенсільванія, як особи, причетної до замаху на колишнього президента Дональда Трампа, скоєного 13 липня в Батлері, штат Пенсільванія", - йдеться у повідомленні на сайті ФБР.

Наразі причини, чому Крукс стріляв у Трампа, невідомі. Пізніше з'явилося відео, де Томас Метью Крукс робить заяву.

 

«Я Томас Метью Крукс. Я ненавиджу республіканців. Я ненавиджу Трампа. І знаєте, що? Ви натрапили не на того хлопця», — заявив Крукс.

Стрілянина на передвиборному мітингу Дональда Трампа відбулася 13 липня. Екс-президента поранено у вухо. У соцмережі Truth Social він писав, що втратив багато крові. Крім того, загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

За інформацією New York Post, Томас Метью Крукс стріляв з даху промислової будівлі, яка знаходиться приблизно за 120 м від трибуни. Його вбили працівники Секретної служби. Мотиви нападника залишаються невідомими. CNN пише, що Томас Метью Крукс у базі виборців був зареєстрований як республіканець. При цьому з 2021 року він надіслав $15 демократичній партії.

Зображення вгорі: ліквідація стрільця, який робив замах на Дональда Трампа. Фото: nypost.com

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]