ФК Полтава поповнився заробітчаніном з громадянством росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Футбольний клуб "Полтава" поповнився російським півзахисником Сергієм Каретником.

Про це повідомляє Transfermarkt.

Зазначимо, що про трансфер 27-річного новачка полтавський клуб вирішив не оголошувати, але вніс його до заявки на матч 6-го туру Першої ліги з "Черніговим", який він провів на лаві запасних.

Каретник народився у Полтавській області та є вихованцем академії київського "Динамо". 2013 року він переїхав до РФ і отримав російське громадянство.

Гравець виступав за російські клуби "Кубань", "Анжі", "Томь", "Олімпієць", "Єнісей", "Шинник" та інші. Останнім його клубом було "Динамо" Владивосток. Також на рахунку Каретника 12 матчів у складі збірної України U-16.

Нагадаємо, що з весни 2014 року бойові дії в Україні велися на окремих територіях Донецької та Луганської областей, на яких сепаратисти за підтримки Росії проголосили так звані "ДНР і "ЛНР".

24 лютого цього року президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]