Генерал Павлюк про вірогідний наступ на Київ: "Оборонні рубежі не дадуть зробити це"

|
Версия для печатиВерсия для печати

У ворога немає і не буде найближчим часом необхідних сил для такого роду операції.

За останній рік у Київській області зробили дуже багато, аби не допустити повторного наступу на столицю зі сторони республіки Білорусь, заявив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк. Під час телемарафону він зауважив, що йдеться не лише про нову атаку на місто, а загалом про прорив державного кордону. 

"Декілька створених потужних оборонних рубежів не дадуть зробити це. Наші війська постійно готуються, тренуються. У військах триває постійна ротація на схід для безпосереднього здобуття досвіду бойових дій. Тому підрозділи, які є поблизу столиці, постійно готові, навчені", — сказав Павлюк.

Аби зайти на територію Київської області, ворогові потрібне потужне угрупування. Зараз таких сил у росіян немає, їх і не буде найближчим часом, вважає військовий. 

Нагадаємо, очільник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що якби 24 лютого 2022-го росіянам вдалося десантуватися та захопити аеродром у Гостомелі, Київ був би взятий. Що стосується загрози для української столиці станом на сьогодні, то глава розвідки вважає, що наразі варіанту нової агресії на півночі ворог не розглядає.

Фото: Getty Images

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]