Країни G7 оголосили про довгострокові безпекові зобов’язання для України - FT

|
Версия для печатиВерсия для печати

Країни "Групи семи" вирішили погодити багатосторонні рамки для надання Україні довгострокових гарантій безпеки. План на меті має допомогти Україні зміцнити армію, здатну захистити агресію з боку РФ.

Текст документа, який погодили в рамках саміту НАТО у Вільнюсі, отримало у розпорядження видання Financial Times.

"Сьогодні ми розпочинаємо переговори з Україною, щоб формалізувати... нашу незмінну підтримку України, яка захищає свій суверенітет і територіальну цілісність, відновлює свою економіку, захищає своїх громадян і прагне до інтеграції в євроатлантичне співтовариство", – йдеться в заяві країн G7, у якій додається, що переговори з Україною розпочнуться якнайшвидше.

Зазначається, що зобов'язання, до яких країни, що не входять до G7, також запрошені приєднатися, включатимуть постачання "сучасної військової техніки на суші, в повітрі та на морі", підготовку українських військових, обмін розвідданими та допомогу у сфері кіберзахисту.

В обмін на це Київ зобов'язується провести реформи, в тому числі судової системи та цивільного контролю за збройними силами.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]