Миколаївська філія Адміністрації морпортів під керівництвом ексрегіонала переплатила за автівку з панорамним дахом

|
Версия для печатиВерсия для печати

ДЛя когось вже кінчилась війна, йдуть закупки комфортабельних членовозів. Філія «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» (Миколаїв) купили собі Toyota Highlander Hybrid за 2,95 млн грн.
Універсал купують у найдорожчій комплектації Premium. Бо тільки у ній автівка має панорамний дах з люком.

Один з найдорожчих автомобілів за 3 мільйона купила миколаївська філія Адміністрації морпортів України. Філія «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» (Миколаїв) 3 вересня  за результатами тендеру уклала угоду на придбання автомобіля універсал за 2,95 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро», зазначає видання "Наші гроші".

Toyota Highlander Hybrid мають поставити до 20 грудня.

Авто 2024 року випуску має бензиновий двигун потужністю 245 к.с. Машину оснащено різними безпековими системами, як то моніторинг сліпих зон, рух бездоріжжям з вибором покриття, попередження про фронтальне зіткнення, розпізнавання дорожніх знаків, адаптивний круїз-контроль тощо.

Серед розширених функцій комфорту є панорамний дах  з люком, що є у найдорожчій комплектації Premium. Також автівка має підігрів і вентиляцію сидінь, мультиінформаційний та проєкційний дисплеї, аудіосистему з не менш, ніж 11 динаміками з сабвуфером, підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto, тощо.

Простіші комплектації Toyota Highlander Hybrid коштують на сотні тисяч гривень менше від ціни автомобілів для портовиків – 2,3 млн грн за комплектацію Elegance і 2,6 млн грн за Prestige.

Це придбання «Дельта-лоцман» стало однією з найдорожчих закупівлею автомобілів за останні три місяці. Дорожче купило тільки столичне Управління державної охорони України, яке придбало лексуси по 3,3 млн/шт.

Філію «Дельта-лоцман» ДП «Адміністрація морських портів України» з 2022 року очолює Олександр Голодницький, у галузі він працює з 2001. В 2010 пройшов депутатом в Миколаївську облраду від Партії Регіонів.

Постачальник ТОВ «Автосаміт на Столичному» входить до групи УкрАвто екснардепа Таріела Васадзе.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]