На Буковині п'яний піп упц мп скоїв ДТП і побив поліцейську

|
Версия для печатиВерсия для печати

На Буковині п'яний священик УПЦ МП на асенізаторі спершу скоїв ДТП, а потім побив поліцейського і намагався вихопити в нього табельну зброю.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Після вчиненої аварії водій втік з місяця події, але поліцейські швидко розшукали винуватця ДТП. Ним виявився місцевий священнослужитель. Під час розмови поліцейські помітили, що водій нетверезий, а пристрій Драгер показав перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів. Вже під час складання адмінпротоколу священик напав на поліцейську.

Аварія сталася 18 серпня у селі Мольниця Герцаївської громади Чернівецького району. Водій вантажівки-асенізатора зіткнувся з дорожнім стовпом, а після того втік з місця на цьому ж транспортному засобі. Про аварію в поліцію повідомили водії, які стали очевидцями події, і місцеві жителі. Патрульні поліцейські одразу розпочали розшук асенізатора та встановлення особи водія.

Невдовзі на одній із доріг правоохоронці помітили подібну вантажівку КамАЗ із пошкодженим в результаті аварії правим боком. Її зупинили, за кермом виявився одягнутий в рясу священик. Джерела ZAXID.NET у правоохоронних органах підтвердили, що водій має відношення до Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП.

«Під час спілкування із 42-річним водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти відповідний тест на місці. Результат алкотестера Драгер показав 1,94 проміле. Це перевищення допустимої норми алкоголю в крові у майже 10 разів», – повідомили в поліції Буковини в понеділок, 19 серпня.

Правоохоронці почали складати адмінпротоколи за керування напідпитку, скоєння ДТП і залишення місця аварії. У цей час священик почав себе агресивно поводити, чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. В патрульній поліції Буковини 19 серпня оприлюднили відео з нагрудних камер патрульних поліцейських. На записі чути, що священик чіпляється до патрульної, а потім вона кричить. Священика затримують, у відповідь він російською мовою кричить та лається, що чотири поліцейські напали на “беззащітного”.

Поліцейську госпіталізовано до медичного закладу. Вантажівку вилучили і відвезли на штрафмайданчик. Правоохоронці затримали чоловіка. Відносно водія склали адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння). Також слідчі поліції внесли відомості про подію до ЄРДР за ч. 2 ст. 342 КК України (Опір працівникові правоохоронного органу). Священнику загрожує штраф до 68 тис. грн або пробаційним наглядом на строк до чотирьох років, або обмеженням волі на той самий строк, або позбавленням волі на строк до двох років.

Додамо, що в селі Молниця, де сталася ДТП знаходиться Банченський Свято-Вознесенський чоловічий монастир, намісником якого є митрополит Банченський Лонгин (Михайло Жар).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:08
В Україні 12 вересня очікуються короткочасні дощі, місцями грози, до +31° тепла
19:11
Генералу-рашисту, який планував «бліцкриг» із захоплення Харкова повідомлено підозру
18:32
В Україні хочуть відмінити вручення у школах золотих і срібних медалей.
17:10
СБУ затримала ексзаступницю голови Волинської ОВА, яка «заробляла» на ухилянтах
16:18
Байден заявив що США працює над зняттям обмежень щодо далекобійної зброї для України
15:04
У Києві якась сволота напала на митрополита Кримського та Сімферопольського
14:17
Поліцейські затримали бандита Вадю Шерсть який знущався з ветерана у Смілі
12:35
Новий радник Зеленського хвалився, що коли приймав присягу свідомо пропустив частину про захист конституційного ладу
11:17
Приблизно 20% масла і сиру в Україні є фальсифікованими
10:20
Засудженого за держзраду помічника депутата «Слуги народу» обмінюють до Росії

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]