Начальник військкомату і поліцейський погоріли на хабарі за "відмазування" від призову

|
Версия для печатиВерсия для печати

На Полтавщині правоохоронці викрили начальника одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, який за хабарі обіцяв уникнути призову по мобілізації.

Про це повідомляють ДБР та Полтавська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері

До протиправної схеми військовослужбовець залучив місцевого правоохоронця, який став посередником.

За даними ДБР, вартість "послуги" складала 50 тис. грн.

30 липня правоохоронці затримали посередника – капітана поліції - під час передачі частини хабаря (18 тисяч гривень) від одного з призовників.

Спільникам повідомлено про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб.

Їм загрожує позбавлення волі до 6 років.

Щодо персони військового: мова йде про начальника восьмого відділу Полтавського районного ТЦК та СП, що базується у Машівці. Станом на 1 березня цього року, цю посаду обіймав Олександр Пиляй.

Довідково: Олександр Пиляй (НА ФОТО УГОРІ) народився в 1988 році в Селещині. Після закінчення Селещинської школи поступив на навчання до Полтавського військового інституту зв’язку. Після реорганізації цього навчального закладу, закінчив військовий інститут телекомунікацій та інформатизації Національного технічного університету України — Київський політехнічний інститут. Протягом двох років проходив службу в Житомирі на посаді заступника начальника центру з озброєння. В 2013 році призначений командиром роти штабних машин. Після проведення у Збройних Силах заходів зі скорочення полка зв’язку, був направлений до 28 окремої механізованої бригади смт. Чорноморське Одеської області. У цій бригаді служив до 2017 року на посаді командира взводу, потім — заступника начальника польового вузла зв’язку з озброєння. У 2017 році звільнений з військової служби у зв’язку із закінченням терміну контракту. Після чого відновився для проходження служби в Машівському райвійськкоматі. Протягом двох років проходив службу на посаді начальника відділення офіцерів запасу і кадрів Машівського райвійськкомату. Пів року — на посаді заступника військового комісара — начальника відділення комплектування Чутівського райвійськкомату. Нині призначений на посаду військового комісара Машівського РВК.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]