Олександр Лємєнов: Про незаконне вивезення 13 млн доларів через митницю на Закарпатті жінкою "завгоспу" МВС

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Двічі за день про це спитали, хоч увага прикута до початку війни в Ізраїлі. Давайте коротко поясню, що знаю.

1. Мова може йти про близьку людину до заступника міністра внутрішніх справ Клименка – Василя Тетерю.

2. Як завжди, наша митниця "у сліпого очі позичила", угорці – відпрацювали. Нагадаю, аналогічна історія була за часів Авакова, там десь втричі більше провозили. Клоунада корупціонерів, не інакше.

3. Митниця, як і прикордонна служба, контролюється людьми Олега Татарова. Тут прикол розкажу, за керівництвом одного з органів катались антикорупціонери, "оберігали" обʼєкт, залучаючи прикордонників. А там керує Сергій Дейнеко, тому "протікало" в ОП синхронно.

4. Митники і прикордонники не будуть допомагати тому ж таки НАБУ-САП. Забудьте.

5. Повертаючись до Тетері, зауважу, що він головний "завгосп" в МВС. Курує, як заступник, ЦОП - центр обслуговування підрозділів (постачання, ремонти, etc.). Його на посаду затягнув особисто міністр Ігор Клименко, а звідкіля? Цей же Тетеря займав аналогічну позицію, тільки реально очолював ЦОП, але в Нацполіції, коли там керував Ігор Володимирович.

Мені не підтвердили, але й не зазначили протилежне, що ця "забезпечена" людина – дружина/жінка Василя Тетері. Я все ж таки вірю, що ну не може бути все так погано… щоб хтось кешик через кордон під час війни возив."

(Джерело).

Автор: Олександр Лємєнов, головний експерт StateWatch – неурядової організації, яка покликана утвердити принципи Good Governance в роботі органів влади

На фото: Тетеря Василь Михайлович: майже "пожиттєвий завгосп" у системі МВС - саме його дружина вивезла незаконно з України 13 мільйонів доларів США "кешем". Фото: сайт МВС

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
В Україні у середу тепло до +10-18°, тумани
19:33
Податківиця-"слуга" Хотенко позичила 2,8 млн грн у 12-річного сина та отримала дві квартири в подарунок від матері - громадянки рф
19:08
МСЕК ліквідують з 31 грудня – президент ввів у дію рішення РНБО
18:11
В органах прокуратури втричі більше осіб з інвалідністю, ніж у середньому серед населення, а серед начальників – 38%
17:10
Генпрокурор Костін йде з посади - він тікає від відповідальності
17:01
Цифровізація, перевірки, аудит: на РНБО нарешті визначили, як прибрати злочинність у МСЕК
16:03
Тернопільський обласний прокурор Андрій Миколайчук за 2 роки війни отримав понад 500 тис. грн пенсії як інвалід
14:04
"Россия - наше дело": що залишила упц (мп) у черкаському соборі (ВІДЕО)
12:01
Двічі судився з Пенсійним фондом: керівник Запорізької облпрокуратури Сергій Спільник отримує одну з найбільших пенсій у галузі
10:36
$450 тис. і паспорт рф: СБУ затримала керівницю МСЕК Миколаївщини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]