Після СБУ в.0. міського голови Чернігова «обшукує» ДБР

|
Версия для печатиВерсия для печати

Виконуючий обов‘язки Чернігівського міського голови Олександр Ломако повідомив, що ДБР проводить у нього вдома обшуки.

Про це він сам Ломако повідомив в Telegram.

Чиновник пов’язує черговий обшук в нього вдома із справою про обстріл  Чернігова 19 серпня, коли російська ракета поцілила у Драмтеатр, де проходила виставка дронів та зустріч інженерів.

«Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в Драмтеатрі. Демократія? Ні, не чули», - зазначив Ломако.

Напередодні 24 жовтня Ломако заявив, що  очільник ВА Чернігова «з властивим цинізмом» заявляє, «що ні сном, ні духом не знав про захід та не погоджував його» (мова про виставку у Драмтеатрі Черніголова 19 серпня).

«З логіки військового «адміністратора» виходить, що волонтери силою захопили Драмтеатр, а ВА дізналася про це вже після вибуху. Не знаю, хто в ці казки повірить», - зазначив Ломако та додав, що захід проводився за погодження військової адміністрації, а місто жодного дозволу на це не давало, і саме військова адміністрація була відповідальна за безпеку заходу.

«Трагедія – це результат, в тому числі, халатної бездіяльності міської військової адміністрації, яка безвідповідально поставилася до своїх функцій та питань безпеки чернігівців. Спроби ж через два місяці уникнути відповідальності, переклавши її на інших; страх подивитись у вічі рідним загиблих та по-людськи вибачитися; спроби «перевести стрілки» лише підтверджують думку: часто за суровим образом ховається звичайний боягуз. Сьогодні голова міської ВА намагається перекласти відповідальність і на міську раду», - додав секретар Чернігівської міськради.

На початку вересня обшуки у Ломако провела СБУ.

Чернігов став першим містом - обласним центром, де після повномасштабного вторгнення рішенням Львівського суду булона рік  відсторонено від виконання обов’язків обраного голову міської ради - Владислава Атрошенка.

Зухвалість і цинізм Офісу Президента набридли усім: на суд по апеляції щодо відсторонення Атрошенка приїхали Кличко і 30 мерів

«Плювок в обличчя місту, яке не пустило ворога в серце країни»: в.о. мера Чернігова Олександр Ломако про те, як Офіс Президента нищить самоврядування в Україні

Нагадаємо, 19 серпня Російські загарбники вдарили ракетою по центру Чернігова, є загиблі та поранені.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]