Похорон Ірини Фаріон у Львові: мовознавицю в останню путь проводжають люди зі всієї України. "Українська" влада похорон ігнорує (ТРАНСЛЯЦІЯ)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У понеділок, 22 липня, у Львові на чин похорону політикині та мовознавиці Ірини Фаріон зібралися тисячі людей з різних міст, щоб віддати останню шану громадській діячці.

Провести в останню путь Ірину Фаріон прийшли не тільки львів'яни, до Львова з'їхалися чимало людей з різних міст України

У центрі Львова біля гарнізонного храму Петра і Павла посилено патрулюють правоохоронці та кінологи з собаками.

У п'ятницю, 19 липня, у Львові на вул. Масарика, 3 на професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон вчинили замах. Невідомий вистрелив їй у голову з вогнепальної зброї.

Ірину Фаріон доправили до лікарні Св. Пантелеймона Першого територіального медичного об'єднання Львова на вулиці Миколайчука. 

Згодом стало відомо, що Ірина Фаріон перебуває у глибокій мозковій комі на штучній вентиляції легень, проте лікарі борються за її життя.  Проте упродовж години медики були змушені повідомити сумну звістку: Ірина Фаріон померла у лікарні.

Після смерті політикині злочин перекваліфікували на ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

До розслідування залучили майже всю поліцію міста, частково - Львівщини, також працюють оперативники та слідчі груп, які приїхали з Києва на чолі із заступниками Нацполіції та СБУ. Призначена низка експертиз, серед яких і балістична.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" оголосило про фінансову винагороду за будь-яку інформацію, яка допоможе знайти нападника на мовознавицю Ірину Фаріон. За словами Наталії Ющук, осередок ВО Свобода в США оголошує винагороду у розмірі $10,000 за інформацію, яка допоможе затримати вбивцю Ірина Фаріон.

Траур у країні не оголошували - це і є српавжнє ставлення персонально Володимира Зеленського та його корумпованого, ницого, малограмотного, а головне - не-українського духовно та ментально оточення. А також "кишенькового" уряду Коломойського до Україні, українців, їх цінностей, справжніх лідерів і Мови. Справжня Україна для вас лише годівниця.

Вбивця досі не затриманий. Злочин не розкритий. Це і є справжня оцінка кадровій політиці корумпованої "зеленої влади" у правоохоронних органах.

Ми це пам'ятатимо. І пригадаємо.

Фото: Андріана Стахів

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:06
7 вересня в Ураїні опади не очікуються, мінлива хмарність з температурою до +28
19:10
США оголосили винагороду в $10 млн. за кожного кіберзлочинця хто зламував українські держспортали
18:38
США пригрозили санкціями країнам, які відкривають філії російських банків
17:25
Серед інвесторів у криптовалюту Дурова є компанії, які брали участь у мародерстві окупованих територій України
16:24
Судитимуть ексначальника курсу Академії сухопутних військ у Львові, який бив та принижував курсантів
15:19
Німеччина надасть Україні ще дванадцять самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000
14:20
СБУ затримала агентурну групу рашистів, яка «полювала» на будівлі ТЦК та нафтобази на Кіровоградщині
13:41
В Україні зібрано понад 35 млн тонн нового врожаю
12:28
Російські загарбники нанесли удар по Павлограду, є загиблі та поранені
11:35
Ціни на картоплю в Україні сягнули максимуму за 10 років

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]