Покидька Трухіна піарили в США на темі поверненні тіла американця, який загинув на фронті (ФОТО, ВІДЕО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Американський канал CNN опублікувало сюжет, в якому заявляє, що поверненням загиблого громадянина США Джошуа Алана Джонса, який загинув під час боїв на сході України, та тіло якого було передано під час останнього обміну військовополонених, активно займалися двоє депутатів України -  підозрюваний у спробі дати хабара народний депутат Олександр Трухін (на фото с О7Зеленським праворуч) та Олександр Ковальов.

«Двоє депутатів невтомно намагалися повернути його тіло додому», - заявляє журналістка CNN.

На відео зокрема фігурує Олександр Трухін, який коментує повернення загиблого, але на відміну від людей, які отримують так званий «вантаж 200», не вдягнутий у захисний костюм. Хоча мав би, якщо б дійсно був задіяний у передачі тіла.

 

«Не знаю конкретно, якою була участь Трухіна у цій історії, може його роль особисто і була значною, очима журналістки CNN і очима американців, які це побачили, Трухін виглядає справді героєм. Моїми лочима це вглядає як спроба героїзувати нардепа Трухіна, якого в Україні судять за дачу хабаря», - зазначає в своєму сюжеті журналістка Олена Трибушна.

Вона припускає, що можливо щодо Трухіна розпочалась кампанія із порятунку репутації депутата, якого судять за хабар.

«Хороші справи люблять тишу, інакше це політичний піар, при цьому сього разу на дійсно трагічній історії», - підкреслює Трибушна.

Журналістка нагадує, що це вже третя спроба чинної влади героїзувати людину близьку до Офісу президента, за якою тягнеться корупційна історія. Одним із них був заступник голови ОП Олег Татаров, якого врятували від НАБУ, та який пробував зірвати конкурс на посаду голови САП, якому, врешті, пробували приписати заслуги щодо оборони Києва.

Нагадаємо, тіло американського добровольця, ветерана армії США Джошуа Алана Джонса, який воював за Україну і загинув у бою з окупантами, вдалось повернути під час обміну полоненими 26 жовтня.

P.S. Доречі, "компаньйон Трухіна по "піару на трупі" є такий самий покидьок Олександр Ковальов - (7 жовтня 1967 року, Макіївка, Донецька область, Українська РСР, СРСР) — проросійський політик з України. Український колаборант з окупаційними військами РФ на Херсонщині. Народний депутат України IX скликання. Нардеп, який входить до парламентської фракції "Довіра", яка об'єднує здебільшого вихідців з Партії регіонів. Саме О.Ковальов організовував втечу з Кієва кримських "беркутівців" та знищення їхньої зброї, з якої вони розстрілювали учасників Майдану у 2014 році. Також О.Ковальов вірогідно причетний до захоплення будинку Донецької ОДА російськими терористами.

Олександр Трухін більше відомий як "смотрящій" від мільярдера І.Коломойського за Бюджетним комітетом Верховної ради і фактичний його керівник. І корупціонер.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]