росіяни вимушено витратили в першому кварталі понад трильйон своїх заощаджень

|
Версия для печатиВерсия для печати

Заощадження мешканців московії у першому кварталі 2022 скоротилися відразу на 1,2 трлн рублів. Це сталося на тлі помітного зростання їх витрат.

Це випливає з опублікованої 27 квітня доповіді росстату про соціально-економічний стан у росії, пише Kasparov.ru.

З доповіді випливає, що в першому кварталі 2022 року заощадження населення зменшилися на 1279,2 млрд рублів (у I кварталі 2021 року - на 433,9 млрд рублів).

За даними росстату, росіяни на початку 2022 року стали значно витрачати гроші. У першому кварталі грошові витрати населення склали 17 трлн 101,4 млрд. рублів і збільшилися на 15,8% порівняно з першим кварталом 2021 року.

На покупку товарів та оплату послуг росіяни витратили 14 трлн 671,9 млрд. рублів, що на 16,7% більше, ніж у першому кварталі 2021 року. Зазначимо, що ці дані близькі до інфляції, що спостерігається в країні.
Значне погіршення економіки московії відбувається на тлі санкцій, запроважжених цивілізованим світом у відповідь на повномасштабне військове вторгнення московитів в Україну, розпочате 24 лютого 2022 року.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]